Мерцедес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Sawyer
- Гараж: ///
Мерцедес
Аз не бих мазал сам каквато и да е кола с някой random продукт. Oсобено за колата като тази на bega4kata - задължително доказан детайлър, работещ с качествени продукти и при подхоящи условия. Много добре похарчени пари биха били
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
Мерцедес
+1BlackPearl написа: 18.12.2024, 15:52:34 Най ги боли майсторите да дават пари по техните тарифи на друг майстор! Плачат и външно, и вътрешно! Голяма драма!

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Мерцедес
Аве,гледайте си работата
Ще мажа с това,пък каквото стане. По добре от нищо

GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Мале какви психо анализатори са тукаxektop написа: 18.12.2024, 16:21:24+1BlackPearl написа: 18.12.2024, 15:52:34 Най ги боли майсторите да дават пари по техните тарифи на друг майстор! Плачат и външно, и вътрешно! Голяма драма!![]()
Ще дам 2 бона за облепване,щото има полза,но за някакви керамики,али бали и 100лв не давам.
GUNTER SERVICE

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Купил съм го вече,кво ще и стане бе,да не и падне боята
Ще я боядисаме пак ако трябва. Хърватия майка ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Пристигна с много луксозна опаковка,кърпички...не ми прилича на голям ментак, който да навреди. На малък ми прилича,който и да не помогне,няма да навреди. Стига халюцинирахте
Ще ме карате да намажа Пасератито на единия калник малко ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Пристигна с много луксозна опаковка,кърпички...не ми прилича на голям ментак, който да навреди. На малък ми прилича,който и да не помогне,няма да навреди. Стига халюцинирахте
GUNTER SERVICE

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
Sawyer написа: 18.12.2024, 10:17:30 Това е обща тенденция в автомобилостроенето - бутафория и пластмасария на възможно най-ниска производствена цена.
Али баба пак ще помогне GUNTER SERVICE

- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Мерцедес
Стига с тоя Али баба. Мечтата на чичака си постигнал. Не я пълни с поставки, подложки, чинийки, възглавници и кюнци от модерното Илиенци.
Знам, че знаем руски, а те обичат да хвалят поднебесната продукция, поради липса на адекватна база за сравнение.
Знам, че знаем руски, а те обичат да хвалят поднебесната продукция, поради липса на адекватна база за сравнение.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- pavel31
- Гараж: Skoda Kodiaq 190 TDI 4x4
Мерцедес
Ех Сами, ако бъдещата ти кола знаеше в какви ръце отива… щеше да проговори. Нямам търпение да я видя. Онзи ден бяхме с Инни до Коледния Пазар и видях една красавица като бъдещата твоя но 200д, викам си ако пишеше 450d как щеше да се промени играта.
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
450д няма в бг още
Няма как да видиш.
Аз не съм се засилил да купувам от Алито.....ноо съм говорил с един тапицер факир,ако ме удари съчмата
На коледния пазар и аз ще ги водя,хубав бил. Чакам почивните дни 
Аз не съм се засилил да купувам от Алито.....ноо съм говорил с един тапицер факир,ако ме удари съчмата
GUNTER SERVICE

- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Мерцедес
Е така бива, китаеца за шаблон и в кофата
И аз бих се надъхал и даже прекалил от идеи в очакване, ама по-полечка му е майката.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- BlackPearl
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мерцедес
BlackPearl, за сега да ![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Поръчвай и ти да си втория.
Стига с тез колелета,даде пари за 3 Мерцедеса покрай тях.
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Поръчвай и ти да си втория.
Стига с тез колелета,даде пари за 3 Мерцедеса покрай тях.
GUNTER SERVICE

- BlackPearl
Мерцедес
Аз поне ги карам, на година си боцам по 16-20к и ми доставят удоволствие. Падам-ставам, изтърсвам се и продължавам!
Паркетник в "хола" да държа- не върви! Предпочитам да дам 30к за Колнаго (примерно)- (то е ясно, че няма да ги дам , а отново ще си го сглобя от 0лата, защото в това е удоволствието ), отколкото на паркетник да му кешам месечните разходи и да стои в гараж! Шкодата беше последното такова "решение", където не се кара много, стои и се кеша (отдавна не се кеша, но говоря за самата схема).
Ако ще си купувам нещо друго, ще е практично- да си сложа колелото ОТЗАД ПРАВО и да си ходя с него, да катеря баирите/по Европа и по състезания. Мен Цитроня ме закара до Дания за Световното с 92 коня, дали робувам??? С Цитроня си возя 2 колелета отзад ИЗПРАВЕНИ и нямам грижи, ни проблеми. Не се занимавам с багажник(да се цапат при лошо време и после ги чисти и търкай 1-2 часа) или да ги слагам легнали и да се повиваме!
Нещо като Рифтър примерно. В тоз каталясалия Меркендес,като не мога да си сложа колелото право, за какво ми е. Аз и в Шкодата си го карам в багажника и ми доставя 2-3 пъти по-голямо удоволствие от шофирането.
Аз съм ти казал, ама ти си хал-хабер (това го казвам най-приятелски, да не си мислят колегите, че те ругая, аз не че не го правя като те видя наживо де , но това са си наши отношения
Ще имам аз друга джипка в семейството и ще си взема пак джипка? Да не съм луд! Ще си взема едно Ц63Амг, Е-АМГ или нещо друго (2ра ръка- хубаво) и ще си правя кефа, Събота-Неделя и тн. Ама..., при теб тази схема не върви. Да кажем, кола с емоция, която в твоя случай ще се използва с кеф за уикенд кар. За останалото- имаш си жена и по-голяма кола така да кажем. Не си останал на пътя......
При положение, че аз имам на разположение освен Шкодата: бус, баничарка, Тигуан и Х3- за къв чеп за зеле ми е друг СУВ, джипка или тем подобни глупости!