Здравейте , колеги и за много години!
Малко ъпдейти от изминалият месец. Малко преди празниците нанесох вакса на автомобила с цел да не се лепят много мизерии през зимните месеци.
По време на ваксирането , забелязах долу на прага ,че има две дупчици от камъчета, което ми страна много странно как са се появили тъй , като едното е по средата на прага а другото е в задната част. Веднага взех мерки и обработих със ръждопреобразувател, въпреки ,че явно не беше стигнало до метала , тъй като не реагира преобразувателя, но за да ми е мирна главата го обработих. След това си купих комплек с боя и лак от Еуратек и намацах отгоре. От самолет не си личи, но ми прави впечатление ,че боята и лака на колата са доста "раними".
Преди коледа също поръчах предният лип спойлер от спортлайн версията, вчера оставих колата за монтаж и днес я взех. Стана просто чудесно, аз си представях че на чера кола ,черен лип няма да си личи, но определно прави разликата.
Колата започва все повече и повече да придобива вид, коете ме радва. Обмислям, вариант да фолирам и стъклата , но не знам дали няма да стане прекалено черното.