Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Кво да се прави,несправедлив живот
Аз и такава циганийка съм поръчал,да видя на живо как ще стои
Да прилича на старата любов
И баджове за калниците също. Както имах на Шкодата.
Ако стои циганско,ще ги хвърля, нищо не струват.
Трябва да е мааалко по интересен от всички останали. Да си го познавам от далече.
Без да се прекалява!
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
@Жегов Амг си е целия. И вътре и вън. @odo не е лесно! Двулитров бензин с висок разход на гориво на два+тона купе,и по бавен от мойто амг лайн. Кое му е лесното?
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Rangel написа: 08.12.2024, 14:49:02
Кое е това amg дето е по-бавно!? 63 S е 680 hp., 43 е 421 hp.?
Малкото е по бавно. Поне по каталожни данни до 100. Нагоре не знам,но едва ли.
43-ката.
Аз не съм го взел да се състезавам и по бавен да беше,пак това щеше да ми е избора на моторизация. Просто е факт,че е по бърз и го споменах.
От старите glc-та 43 367кс съм трепал по магистралта с аудито още, което не беше кой знае каква стрела, както помним ) Нищо чудно големия дизел да го опатка )
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.