Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте колеги. Скоро време не бях закачал OBD четец на колата, и днес имах малко свободно време и реших да погледна с VAG DPF какво се случва с колата ми. До момента нямам абсолютно никакви оплаквания и притеснения към колата. Откакто е при мен (почти 4год) никога не е светкало нещо по таблото като грешки или регенераций.Някой по запознат, би ли дал мнение тези стойности от програмката до каква степен са точни и има ли нещо притеснително в тях. Из интернет видях , че било много важно диференциалното налягане на дпф-а, за да имаш представа дали е запушен вече или не. Пробвал съм при натиснат педал до пода и ускорение от 100 до към 160-170, най-много се е покачвало налягането до 150-160hPa.Снимата която прилагам е от работа на място на колата.Надявам се, че не е много отегчително обръщението ми към вас