Не искам да съм като някоя лелка, ама да играе докато се движите ѝ разказва играта на очите. Д-р Хлебаров, който не мога да тагна, може да разясни защо.
Зареждане на телефон
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Зареждане на телефон
- pavel31
- Гараж: Skoda Kodiaq 190 TDI 4x4
Зареждане на телефон
Да Рангеле, знаем... Случва се наистина рядко и гледаме да не позволяваме такова нещо. Напоследък сама си е коригирала времето с телефона.
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Зареждане на телефон
Не ме разбирай погрешно, изобщо не ви давам акъл. Забелязал съм от себе си обаче докато колата е в движение, а аз правя нещо на телефона, как ми се товарят очите. На детето са млади, не го усеща, но...
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Зареждане на телефон
На колко ? Обикновено задържа на определен процент на всички телефони. Аз ако го закача от 90 вдига до 100 и няма проблем. Закача ли на по-малко от 80 - вдига до 80 и стои. Това е с една и съща консумация - CarPlay с Waze, Streaming услуга и понякога Hotspot.
-
Migell
- Гараж: Superb III 2019 2.0 tdi 190 7DSG (комбе)
Зареждане на телефон
Бях закачил на около 25, на толкова си и беше като спрях колата. Замислих се дали няма някаква драма, защото със стария ми телефон, не се беше случвало такова нещо. Пак Самсунг, но от А-серията.
пп: в един момент спрях шерването на нет, но промяна нямаше. Може би му е трябвало повече време да се охлади.
пп: в един момент спрях шерването на нет, но промяна нямаше. Може би му е трябвало повече време да се охлади.
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Зареждане на телефон
Аз смених 3 вага за 3 години и винаги е зареждало до горе. Ако кабела е обикновен, то е напълно възможно колкото харчи толкова и да зарежда, но с lightning кабелче или с 65 вата + зарядно (ако е от запалката) си зарежда доволно )
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Зареждане на телефон
+1 какъв е кабела ? Ако не е оригинален или поне читав няма да стане. Използвай този от кутията и виж как е. Аз, ако зареждам в колата и CarPlat/AA работят бих го оставил на кабела за медията за да може безжичния CarPlay/AA да не хабят допълнително ток.
- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
Зареждане на телефон
Онзи ден с изненада установих, че безжичното работи и то прилично.
От 14% с музика и уеиз, за 1 час беше вдигнало до 28. При все че е с огромен кейс, защото и това оказва влияние.
На предходната с кабел се е случвало да не успее да поддържа дори консумацията, ако телефона да речем е на малко %
От 14% с музика и уеиз, за 1 час беше вдигнало до 28. При все че е с огромен кейс, защото и това оказва влияние.
На предходната с кабел се е случвало да не успее да поддържа дори консумацията, ако телефона да речем е на малко %
- Lemi_
- Гараж: Kodiaq FL TSI 190 h.p.
Зареждане на телефон
Бързина и греене при зареждане освен че зависи от характеристиките на телефона,зависи и от състоянието на батерията/на телефона/
Жично и безжично.Както и модела/параметрите на автомобила и кабела /при жично/.За консуматорите на заряд е ясно.
Това съм забелязал.
Жично и безжично.Както и модела/параметрите на автомобила и кабела /при жично/.За консуматорите на заряд е ясно.
Това съм забелязал.
I ask you to judge me by the enemies I have made