Абсолютно е възможно. Имайте предвид, че при по-краткотрайни Шофирания, може да няма време алтернатора да зареди акумулатора, дори поне с този ток, който е консумиран при макар и само едно стартиране на Двигателя. Заредете акумулатора поне 24 Часа и след това идете някъде, където могат хубаво.да го тестват.
Акумулатор без палене
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Акумулатор без палене
До @Obturator -
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Акумулатор без палене
Щом веднъж го е направил... пак ще го направи, идват по - сериозни студове, а това е дизел със старт-стоп.
Пробвайте да го смените по гаранция, ако не - имайте си на ум, че може да ви предаде.
Пробвайте да го смените по гаранция, ако не - имайте си на ум, че може да ви предаде.
Бееееее.....
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Акумулатор без палене
На моята със същия мотор, акумулатора замина 2 месеца след като излезе от гаранция
Бих отишъл до ЕТ.
-
DasSkoda
Акумулатор без палене
Щом е в гаранция, ще ти го сменят.
Снимай си таблото с грешката, да ти дадът ток да запалиш, и я карай до най-близкият Шкода представител.
Снимай си таблото с грешката, да ти дадът ток да запалиш, и я карай до най-близкият Шкода представител.
-
hyusein
Акумулатор без палене
Здравейте,
Нов съм в клуба, и не знам да ли въпроса / проблема е за тази тема, но въпроса ми е.
Октавия 3, 2019, 1.6 дизел, 115 кс. на всяко първо палене осветлението в пода винаги примигва, след продължително шофиране примигванията на лампите отслабват, но не свети както си е нормално - продължително. Акумулатора не съм го мерил, може ли да е от него.
Благодаря.
Нов съм в клуба, и не знам да ли въпроса / проблема е за тази тема, но въпроса ми е.
Октавия 3, 2019, 1.6 дизел, 115 кс. на всяко първо палене осветлението в пода винаги примигва, след продължително шофиране примигванията на лампите отслабват, но не свети както си е нормално - продължително. Акумулатора не съм го мерил, може ли да е от него.
Благодаря.
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
Акумулатор без палене
Може. Направи едно зареждане от поне 12 часа.
Ако имаш по-модерно зарядно, при включване ще ти измери и напрежението. Ако е около и под 10.5-10.7 при неработещ двигател, не е лошо да се огледаш за нов акумулатор.
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656