Прахосмукачка против акари JIMMY BX7 Pro

Тук обявете нещата, които искате да продадете.
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.

Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!

Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
Публикувай отговор
rts

Škoda Фен²

Гараж: ex. Skoda Kodiaq 2.0 tsi 190 к.с. 4x4, MY2024

Мнение от rts »

Здравейте, продавам прахосмукачка против акари JIMMY BX7 Pro, Мощност 700W, Нагряване 60°+ UV+Ultrasonic, Интелигентна технология за откриване на прах и акари, UV и ултразвукова стерилизация, Бързо нагряване само за 5s, Сива. Използвана е един път. Почистена е от мен и е в състояние точно като нова - твърдите филтри са измити, а всичко останало съм продухал с компресора. По самата прахосмукачка стоят заводските предпазни лепенки. Пълен комплект е - включително оригиналните опаковки. Гаранцията и е до 14 юни 2026 г. към Емаг. Продаваме я поради наличието на друга такава. Цена в момента на промоция в Амазон е около 280 лв.
Линк към данните и и множество мнения за самия продукт. https://www.emag.bg/prahosmukachka-prot ... DPF86LMBM/
Цената на която я взех беше повече от добра - закупих я на 247 лв от ЕМАГ, нямам намерение да печеля от нея - продавам я на много добрата цена според мен от 210 лв. Предпочитам лично предаване в Бургас, но за хора от форума съм сколнен да я пратя и по куриер.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
rts

Škoda Фен²

Гараж: ex. Skoda Kodiaq 2.0 tsi 190 к.с. 4x4, MY2024

Мнение от rts »