Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
3000 км. за седем дни - Загреб, езерото Блед, Любляна, Триест, Риека и Плитвички езера. Времето не беше много благосклонно към нас, но напълнихме очите с красиви гледки!!! А Камъчето се държа повече от добре, при 4 човека в колата и пълен багажник!
Всичко по колата все още е на ТОП ниво, като се има предвид , че редовно се кара и по черни пътища и е изсипана с пружини и си подрусва.
Сглобката излезе много корава.Няма паразитни шумове, нищо не скърца.
Реално няма от какво да се оплача.
Пожелавам на всички безаварийно с машините Ви!
Поздрави
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Всичко по колата все още е на ТОП ниво, като се има предвид , че редовно се кара и по черни пътища и е изсипана с пружини и си подрусва.
Сглобката излезе много корава.Няма паразитни шумове, нищо не скърца.
Реално няма от какво да се оплача.
Пожелавам на всички безаварийно с машините Ви!
Поздрави
Браво бре whiplash
Здраве да дава Господ и яка езда!
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Минавам само да похваля аварийната спирачка при паркиране назад, която ми спести главоболията след като маневрирах назад и изведнъж изскочи човек отпред, който ме разсея и продължих да давам назад към колче, което щеше да се вдлъбне в бронята...
И при мен е спирала на два пъти при маневра назад. Странното е, че напред ми се е случвало няколко пъти да продължавам заход дори след като съм прекосявал червената чертичка за близост, но въпреки всичко колата не наби спирачки.
Здравейте,
От няколко месеца съм собственик на Шкода Камик пакет едишън и като цяло впечатленията са отлични. Имам питане във връзка с вентилацията/духалките за задните седалки, ясно че климатроника е двузонов и задния ред не се регулира, но имам чувството че там при пуснато парно духа значително по-слабо от предните, така ли е по принцип? Лятото сякаш не ми е правило впечатление, но сега като застудя е по-забележимо.
zer05ive написа: 16.11.2024, 17:11:53
Имам питане във връзка с вентилацията/духалките за задните седалки, ясно че климатроника е двузонов и задния ред не се регулира, но имам чувството че там при пуснато парно духа значително по-слабо от предните, така ли е по принцип?
Според мен няма повод за притеснение. Ако климатроника е пуснат на автоматичен режим чрез бутона Auto, приоритет в работата му през зимата е обдухване на челното стъкло и стъклата на предните врати. Може да го усетиш и сам с ръката си.
Ако насочиш обдухването към пътниците и към краката /съответните икони в инфотеймънта или отделно изнесени под панела на климатичния контрол/, авторежимът се променя и потока на въздуха се насочва според зададеното от теб.
Може да првовериш и дали отворите за вентилация под предните седалки не са закрити с нещо - случва се с несъобразени по размер стелки.
eyanko написа: 18.11.2024, 17:23:11
Днес смених масло и филтри в Еуратек Варна. Това е цената. Да си знаете, на който му предстои.
На колко километра сменяте въздушния и филтъра на купе? Защото по най-разпространените интервали се сменят на 6 и 2 години (или на 120 000 км / 30 000 км)?