Нови джанти Октавия 4 ФЛ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Stefan_doc
- Гараж: Шкода Октавия 2.0 TSI 190 4 x 4
Нови джанти Октавия 4 ФЛ
Благодаря. Реших, че съм ги пренатегнал. Хубава вечер.
-
vasil_panteleev
Нови джанти Октавия 4 ФЛ
Имам просто на разположение такива гуми, миналата зима си взе за аудито, но го продавам и ще ползвам неговите зимни. Вместо да купувам.nasmen написа: 07.11.2024, 22:16:03Аз по принцип първо купувам джанти и след това гуми за тях![]()
Поръчал си я с 17 джанти пък после взимаш 16 гуми.
На мен на логично ми изглежда да вземеш 17 гуми каквито са подходящи първоначално и след време да мислиш за промяна на размера![]()
Гумите са 205/60/16 и търся джанти за тях.