Също така искам да му благодаря и за зимните ботушки
които докато си бъбрехме ми похвали, показа, провери за наличности и поръча, като на другия ден гумите бяха при него!
Цецо, отново хиляди благодарности!
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
които докато си бъбрехме ми похвали, показа, провери за наличности и поръча, като на другия ден гумите бяха при него!
Бавняр, привет

Охооо, май ще има скоро 12V turn off пост.

ЦецоNOL написа: 01.11.2024, 09:12:10 Един бърз урок , че Римските Мислители станаха много повече от истинските такива в световната история:
КОГА ПИШЕМ И и КОГА Й
1. В множествено число думите НИКОГА не завършват на Й:
• идея → идеи
• организация → организации
• материя → материи
• тролей → тролеи
• свой → свои
Отварям скоба - в българският език НЕ съществуват думите :
напредЕ
назадЕ
отпредЕ
отзадЕ
Тук апокалипсиса е вече по-голям и от този при лидерите с Й
Чудесни цитати за една нова тема, която да е закачена на най-видно място. Бих помолил @admin с другите модератори да го обмислят, защото хубавият пост на @ЦецоNOL, ще мине и замине и бързо ще се забрави, ако е само тук. Вярно е, че сме автомобилен форум, но пък няма нищо лошо освен всичко друго, да допринася и в тази кауза.joro_kem написа: 01.11.2024, 13:51:05 Подкрепям горното и добавям: пише се сменям, а не сменявам, а също така здравейте, а не здравей те. Честит празник!
Честит! И допълвам - пише се сглобявам , разглобявам и намалявам, а не сглабям, разглабям и намалям.joro_kem написа: 01.11.2024, 13:51:05 Подкрепям горното и добавям: пише се сменям, а не сменявам, а също така здравейте, а не здравей те. Честит празник!
Аз лично нарочно се опитвам да пиша в диалектни форми, както бих говорил, когато съм на маса