Superb 3 FL дърпа надясно - и след стенд
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Us3rnam3d
- Гараж: Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
И на моята стои така. И на Дачията стоеше така, и на Каджара, и на Нисан Джук. Не го мисли.
Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
В Автоекспрес 2 Дани първо центрира волана и го закрепва с една скоба , да не мърда. След това прави каквото трява да прави.
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Явно отдавна не си ходил.
За последните 6 месеца имам 5 реглажа там.
И 5-те пъти ме накара да си седя в колата и сам да си центрирам и държа волана.
Предполагам,че им е “нова” практика
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Отдавна...
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Значи автомобила се движи направо и не тегли. Когато шофьора завърти волана за да го "изправи" дефакто прави завой. Това не е теглене, а завиване.
Трябва да отиде на реглаж и да заключи волана в позиция в която на шофьора му се вижда прав волана и след това да се прави корекция на сходимост. Или другият вариант, както няколко човека вече споменаха, шофьора да държи волана по време на реглаж.
Обърнете внимание на снимката, която колегата качи на предната страница, как стоят двете лостчета за мигачи/чистачки. Единият е по-високо от другият и това също дава илюзия за изкривен волан.
Трябва да отиде на реглаж и да заключи волана в позиция в която на шофьора му се вижда прав волана и след това да се прави корекция на сходимост. Или другият вариант, както няколко човека вече споменаха, шофьора да държи волана по време на реглаж.
Обърнете внимание на снимката, която колегата качи на предната страница, как стоят двете лостчета за мигачи/чистачки. Единият е по-високо от другият и това също дава илюзия за изкривен волан.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Аз за 10 г. Имам 1 реглаж,ти за 5м 6.
Кво правите
Кво правите
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Ти караш една кола.
Аз имам две лични и 4 за които отговарям.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Сами, то за тея километри колко да имаш ![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
-
Migell
- Гараж: Superb III 2019 2.0 tdi 190 7DSG (комбе)
И аз да добавя нещо по темата ...
Моят волан стоеше лвко на криво, но при движение с всякакви скорости, колата не дърпаше на никъде. Този уикенд смених гумите и реших да мина реглаж. Имаше какво да коригират, което ми беше странно. Волана го изправиха с един специален нивелир, заключиха го и след това наместваха колелата. Сега обаче имам чувството, че взе да дърпа на ляво
Волана вече е прав. Налягането на гумите не съм го проверявал. Карал съм много малко, за да дам точно мнение, но този уикенд ще имам доста извънгардко и магистрално, така че ще разбера дърпа ли реално или не.
Ако дърпа сега, след реглаж, изправяне на волана и след като си проверя налягането в гумите, това ще е голяма мистерия и ще следя и аз темата
Моят волан стоеше лвко на криво, но при движение с всякакви скорости, колата не дърпаше на никъде. Този уикенд смених гумите и реших да мина реглаж. Имаше какво да коригират, което ми беше странно. Волана го изправиха с един специален нивелир, заключиха го и след това наместваха колелата. Сега обаче имам чувството, че взе да дърпа на ляво
Ако дърпа сега, след реглаж, изправяне на волана и след като си проверя налягането в гумите, това ще е голяма мистерия и ще следя и аз темата
- stefan L
А ти какво очакваш? Да ти кажат , че всичко е точно и не дължиш нищо?
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
И сега пак ако се върнеш,пак ще имат какво да корегират
За пари всичко правим
Нови коли,направени от завода ги разбутахте
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
GUNTER SERVICE

-
Migell
- Гараж: Superb III 2019 2.0 tdi 190 7DSG (комбе)
Голям смях ...
Имам предвид, че имаше разминавания в показателите "преди", при положение, че не дърпаше на никъде. В тези "след" уж всичко е нагласено в зелено, но ми се струва, че започна да дърпа.
Имам предвид, че имаше разминавания в показателите "преди", при положение, че не дърпаше на никъде. В тези "след" уж всичко е нагласено в зелено, но ми се струва, че започна да дърпа.
-
baijoro
- Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI
Мисля, че понеже колите са здрави и някои колеги просто се чудят какъв проблем да си измислят. Изобщо не съм се сещал да си гледам волана как точно стои, но утре ще го проверя (на петата година
)
И ако има и 1⁰ или mm отклонение, ще се напия от мъка!
Ако пък няма никакво отклонение - ще се напия от радост!![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
И ако има и 1⁰ или mm отклонение, ще се напия от мъка!
Ако пък няма никакво отклонение - ще се напия от радост!
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Чакаме да пишеш.
GUNTER SERVICE

- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Важното е, че имаш план за действие.baijoro написа: 31.10.2024, 22:01:53 И ако има и 1⁰ или mm отклонение, ще се напия от мъка!
Ако пък няма никакво отклонение - ще се напия от радост!
Ако забравиш да провериш, се напии от любопитство.
На следващия ден повтори горната програма.