ИЗОБЩО не е критерий проверката в сервизните центрове. Никаква гаранция че е на тези километри.
Мнения за Octavia 3 VRS
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Мнения за Octavia 3 VRS
По добре превъзбудена цена от превъцбуден първи вобственик,отколкото незнайния нов внос. Щото после ти ще ходиш превъзбуден при още по превъзбудени майстори ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
ИЗОБЩО не е критерий проверката в сервизните центрове. Никаква гаранция че е на тези километри.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
Kiko Varna
- Гараж: Градски Транспорт София
Мнения за Octavia 3 VRS
Ако ще даваш 40к за кола на 10 години на предно трябва много да не те слуша главата. По-добре Камик от магазина
На морето колите са най-бързи!
-
DasSkoda
Мнения за Octavia 3 VRS
Обмислям да продавам моята Октавия 2019, 2.0ТСИ 190к.с на 81к км. Автомат 7 степенен. Само на предно.
Обслужвана е на ввсеки 30к км масло скоростии филтър и свещи, двигател на 8-10к км. Филтри всяка пролет и есен.
Преди 1000км обслужих маслата в двигател, скорости , свещи и филтри. Беше в гаранция до Март тази година.
Има два комплекта гуми с джанти.
Ако имаш инетерс пиши на лични.
Обслужвана е на ввсеки 30к км масло скоростии филтър и свещи, двигател на 8-10к км. Филтри всяка пролет и есен.
Преди 1000км обслужих маслата в двигател, скорости , свещи и филтри. Беше в гаранция до Март тази година.
Има два комплекта гуми с джанти.
Ако имаш инетерс пиши на лични.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мнения за Octavia 3 VRS
И какво общо има Камика с Октавия РС.
GUNTER SERVICE

- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Мнения за Octavia 3 VRS
DQ381?
-
DasSkoda
Мнения за Octavia 3 VRS
Да, такава е
Последно промяна от DasSkoda на 31.10.2024, 10:46:59, променено общо 1 път.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мнения за Octavia 3 VRS
stanley, да
GUNTER SERVICE

- lybrator
- Гараж: '16 Ibiza Cupra 1.8 192 FWD MQ350
'18 Tiguan 1.4 150 4motion DQ250
'19 Leon Cupra ST300 4drive DQ381
Мнения за Octavia 3 VRS
Ако навън манипулират пробега с ОБД донгъли, което предполагам визираш като практика, каква е гаранцията, че и тук не го правят?bega4kata написа: 31.10.2024, 10:17:22 ИЗОБЩО не е критерий проверката в сервизните центрове. Никаква гаранция че е на тези километри.
- lybrator
- Гараж: '16 Ibiza Cupra 1.8 192 FWD MQ350
'18 Tiguan 1.4 150 4motion DQ250
'19 Leon Cupra ST300 4drive DQ381
Мнения за Octavia 3 VRS
Да ти кажа вече 14000км карам 'нов внос' кола внесена на 79000км, без никакви симптоми на въртян километраж. Смених си всичките възможни течности на 82000км и освен бензиностанция и автомивка, не посещавам други места.bega4kata написа: 31.10.2024, 10:17:22 Щото после ти ще ходиш превъзбуден при още по превъзбудени майстори
Цената беше 10000-12000лв по-малко от еквивалентна октавия РС от същата година на същия пробег. А получих доста коне повече и 4х4.
И да, факт е, че беше едно на хиляда да изпадне такова нещо и до ден днешен следя пазара и втора такава оферта не е изпадала, но не съм съгласен да се заклеймява всичкото 'нов внос' или обратното, всичко, купено от БГ.
Има добри коли навсякъде, трябва търпение, гледане, четене и проверка.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Мнения за Octavia 3 VRS
Радвам се че си сполучил. Аз не заклеймявам. Просто давам съвети и насоки. Изключения ВИНАГИ има
Защо се засегна не разбрах. Нямаше нужда да ми отговаряш. Има първи собственици бг. палачори и съсипват колата идеално
Имат дарбата. Има и нов внос много пазени. Но също не са евтини спрямо пазара. На далаверка са кенефчетата.
Защо се засегна не разбрах. Нямаше нужда да ми отговаряш. Има първи собственици бг. палачори и съсипват колата идеално
GUNTER SERVICE

- Sawyer
- Гараж: ///
Мнения за Octavia 3 VRS
Двете коли нямат много общоKiko Varna написа: 31.10.2024, 10:25:41 Ако ще даваш 40к за кола на 10 години на предно трябва много да не те слуша главата. По-добре Камик от магазина
Ако човек е решил, че иска O3 vRS, цената за наистина добър екземпляр е между 35 и 40. Много по-разумно е да се насочи към автомобили от първи собственик, с нисък пробег и сервизна история, отколкото да реши да спести 10k и да попадне на някой амортизиран варел "от Швейцария" с предстоящи ремонти на стойност, по-висока от спестеното от покупната цена
В единия случай инвестираш малко повече на старта, но до голяма степен си купуваш спокойствие, а в другия... сумата в крайна сметка е същата или дори по-висока, но си я платил на траншове, скъсал си си нервите, загубил си време по сервизи и, за капак, караш нещо, което е минало дължината на Екватора 7-8 пъти и си носи следите от това
Отделно го има и това - Купуваш кола от автотърговец за 25, да речем. След обслужване, застраховки и т.н. цената се приближава повече до 30. Повечето "скъпи" O3 vRS идват обслужени, с втори комплект гуми или дори джанти с гуми, платени застраховки за някакво време напред. Голяма част от моменталните разходи по една кола нов внос ги няма и това не трябва да се подминава
Последно промяна от Sawyer на 31.10.2024, 11:42:42, променено общо 2 пъти.
- Nikkitodorov
- Гараж: Octavia Mk3.5 VRS 2.0tsi 245hp
Мнения за Octavia 3 VRS
Здравей колега,
Аз също като теб бях в търсене на Octavia RS. Червената RS от Стара Загора е много запазена вътрешно и външно. Има Милтек генерация, която е приятна и не е дразнеща. Червеният цвят на живо изглежда добре, аз бях малко скептично настроен. Аз търсих комби с адаптивно окачване и малко повече екстри. Ако те устройва лифтбек и липсата на някои екстри я виж задължително. Според мен е страхотна кола, аз когато я гледах беше на по-висока цена и нямаше коментар. Сервизната история я проверих и е адекватна. Отказа ме липсата на коментар в цената, че е лифтбек и липсата на някои екстри.
Дано съм помогнал поне малко.
Поздрави!
П.С.:
Червената е с DQ250 кутия, което май се предпочита пред DQ381.
Аз също като теб бях в търсене на Octavia RS. Червената RS от Стара Загора е много запазена вътрешно и външно. Има Милтек генерация, която е приятна и не е дразнеща. Червеният цвят на живо изглежда добре, аз бях малко скептично настроен. Аз търсих комби с адаптивно окачване и малко повече екстри. Ако те устройва лифтбек и липсата на някои екстри я виж задължително. Според мен е страхотна кола, аз когато я гледах беше на по-висока цена и нямаше коментар. Сервизната история я проверих и е адекватна. Отказа ме липсата на коментар в цената, че е лифтбек и липсата на някои екстри.
Дано съм помогнал поне малко.
Поздрави!
П.С.:
Червената е с DQ250 кутия, което май се предпочита пред DQ381.
2018 Skoda Octavia Mk3.5 VRS 2.0tsi 245hp
2003 Audi TT MK1 1.8t
2003 Audi TT MK1 1.8t
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Мнения за Octavia 3 VRS
Червената е продадена, поне от обявата!
Пак да се върна на моята приказка: Във форума, все се бъзикат с педантите и , как се робува на желязото, ама после....всеки иска от тях да купи, а не от търгаша на автокъщата с нов внос на 400+ хилки, а тя пише 180к.
Ако цената е поставена адекватно, не виждам защо трябва да се сваля. Говоря примерно.
Аз ако си продавам моята кола ще и сложа адекватна за мен кола - 42 примерно и толкова. Ако е пич човекът, бих свалил, но ако е някой..... (айде, няма да давам пример, че @bega4kata- a.k.a tresa4kata ще се обиди- не бих я продал.
Фабията си я бях пуснал 13500- те вървяха по 8-9 тогава. 2-3ма ми се обадиха. На един "рацер" - директно отказах. 2ят се нави, после почна да ме чупи с цената и с някакви глупави изисквания(давах му и зимни гуми с джанти, той ми викаше- размерът бил хубав, ама искал с друг размер да карал) тн. - отсвирих го и я дадох на Моркова за ПО-НИСКА цена, но с вътрешна удовлетвореност, че я давам на хубав и отговорен човек. С 1-2 хилки- няма да забогатее или обеднее човек в крайна сметка!
За обявите- за мен най-готината екстра е ПОДГРЕВ НА ЧЕЛНО СТЪКЛО!
Като почнат да пишат- фул- екстри..... , тя няма половините: Фул екстра за мен е Колумбус и инд. котлон при ФЛ, а не Болеро (доплащане) или Амундсен с нави.
Като цяло, бензинките (сток) са доста безпроблемни и нямат ядове.
Успех с търсенето и закупуването на такъв автомобил!
Пак да се върна на моята приказка: Във форума, все се бъзикат с педантите и , как се робува на желязото, ама после....всеки иска от тях да купи, а не от търгаша на автокъщата с нов внос на 400+ хилки, а тя пише 180к.
Ако цената е поставена адекватно, не виждам защо трябва да се сваля. Говоря примерно.
Аз ако си продавам моята кола ще и сложа адекватна за мен кола - 42 примерно и толкова. Ако е пич човекът, бих свалил, но ако е някой..... (айде, няма да давам пример, че @bega4kata- a.k.a tresa4kata ще се обиди- не бих я продал.
Фабията си я бях пуснал 13500- те вървяха по 8-9 тогава. 2-3ма ми се обадиха. На един "рацер" - директно отказах. 2ят се нави, после почна да ме чупи с цената и с някакви глупави изисквания(давах му и зимни гуми с джанти, той ми викаше- размерът бил хубав, ама искал с друг размер да карал) тн. - отсвирих го и я дадох на Моркова за ПО-НИСКА цена, но с вътрешна удовлетвореност, че я давам на хубав и отговорен човек. С 1-2 хилки- няма да забогатее или обеднее човек в крайна сметка!
За обявите- за мен най-готината екстра е ПОДГРЕВ НА ЧЕЛНО СТЪКЛО!
Като почнат да пишат- фул- екстри..... , тя няма половините: Фул екстра за мен е Колумбус и инд. котлон при ФЛ, а не Болеро (доплащане) или Амундсен с нави.
Като цяло, бензинките (сток) са доста безпроблемни и нямат ядове.
Успех с търсенето и закупуването на такъв автомобил!

- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Мнения за Octavia 3 VRS
Facemaker,
Не е vRS, ама го докарва. Изглежда добре.
https://www.cars.bg/offer/67161b35364cd4798602c5f6
Не е vRS, ама го докарва. Изглежда добре.
https://www.cars.bg/offer/67161b35364cd4798602c5f6
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
Мнения за Octavia 3 VRS
И се кара с правилното масло.