Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
bega4kata написа: 25.10.2024, 00:22:00
Нали еа щеше да взимаш? Що си промени мнението.
по темата - 150
Иначе скочих на 1.5 от 1.0 заради задните дискови спирачки. На 1.0 слагат барабанни.
Което е странно, при Камик дори 1.0 е на дискове отзад (а моята е дори с 95 коньовият мотор). @digitalundgrd леко чакане, ще останете доволни от модела.
bega4kata написа: 25.10.2024, 00:22:00
Нали еа щеше да взимаш? Що си промени мнението.
по темата - 150
Иначе скочих на 1.5 от 1.0 заради задните дискови спирачки. На 1.0 слагат барабанни.
Което е странно, при Камик дори 1.0 е на дискове отзад (а моята е дори с 95 коньовият мотор). @digitalundgrd леко чакане, ще останете доволни от модела.
При фейслифтовите явно не е така,нашият е 115 коня и е с барабани отзад...
b5202s написа: 25.10.2024, 16:50:25
Само да попитам вече произведен модел ли капарирхате, че коледа е след два месеца, на мене ми казаха около 5.
Ами директно отидох на "ХанКубрат" в ЕТ Надежда. Седнахме пред първия свободен дилър и му казахме - искаме Камик Едишън 1.5. Като се чудехме за цвят и дали да е ДСГ или ръчка. Той провери в системата им и каза 1.5 дсг с градифитено сив цвят едишън има за началото - средата на декември.
Светло сив металик, ръчка имаше за по-ранна дата към края на ноември
То тия пакетните нива Еурашпек си ги е заявил предварително...Не сме правили индивидуална поръчка. Просто решихме, че за нас е важно да е с "най-якия" мотор и с дсг.
До колкото съм си играл със сайта им за автомобили на склад е показвало различни автомобили за различните офиси. В моя случай дилъра не ми предложи нещо в процес на изработка. В киа като бях беше така три готови с дата на доставка.
Бачи Сами не знам кой питаш, мен или колегата @b5202s, че малко стана мазало
По принцип аз имам апартамент за продаване в София и искам да стана сеЯнче някъде около София При това положение ни трябват вече 2 коли, по възможност с нисък разход на гориво. За това и включих ИлИктричка (IONIQ 5N примерно) в уравнението, че поне да има 1 колица за фън хехехе
И аз се пуснах с капаро за поръчка докато имаше промоцията в размер на ДДС за KAMIQ 1.5 TSI ръчка ЕДИШЪН+LODGE интериор+цвят и още някоя дреболия, пък да видим... дано да не чакам много и да остана доволен от колата. Сега вече са качили новата ценова листа гледам, тази отстъпка в размер на ДДС-то е била истинска и не толкова малка май, въпреки, че е ясно че на това което в момента е в сайта търговеца дава отстъпка, но тя пак не се доближава, от както следя такава цена не беше имало май, дано си струва и да има и други късметлий.
Браво! Честито като дойде. Отстъпката не е никак малка особено, като съобразише, че имаш каско върху по-малка сума. Аз лично въвведох на ексел колко излиза крайната цена с и без отстъпката. Като сложа и безлихвения лизинг... играх си с всички налични в нета калкулатори.
Дори да не се окаже твоя автомобил лесно ще го продадеш. За мен е това което искам 21 години карам кораб, Volvo 850 комби, opel insignia комби. В София става все по трудно да се паркира и когато всички са с малки коли и местата са по малки и с комбито само обикалям, места има а аз не мога да се навра.
Аз сега карам един Пасат 4,ей наистина дълга кола,по трудно намитам място да я навра отколкото с Тигуана. Егати пастета дълъг.
Приятно чакане на колегата.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ