Гуми и джанти Кодиак

Всичко за SUV Kodiaq Mk1 2016-2023
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
stepe

Шкода Новак

Гуми и джанти Кодиак

Мнение от stepe »

Колеги, и аз имам чуденка в избора на зимни гуми-чудя се между конти тс 870 и новия мишелин алпин 7. Доколкото мишелина е нов модел не съм открил много мнения, та затова исках да се обърна и към вас.
GOMOR

Škoda Фен

Гараж: Шкода Кодиак Вижън Плюс FL, Бензинов двигател 2.0 TSI / 140 kW / 190 к.с., 7DSG, 4x4 EU6

Гуми и джанти Кодиак

Мнение от GOMOR »

След дълго мислене, днес поръчах Зимни гуми Michelin Alpin 7. Всесезонните са отличен избор, но при нови летни гуми - да ги изхвърля е тъпо, а и колкото и да са добри всесезонните, едва ли могат да покрият сцеплението на зимната през зимата и на лятната през лятото. Може би като изтъркам летните и зимните и трябва да сменя два чифта, тогава ще взема всесезонни .... ;)
Аватар
Бай Семо

Шкода Новак

Гараж: Skoda Kodiaq
BMW E36 touring
BMW E46 325ti

Гуми и джанти Кодиак

Мнение от Бай Семо »

Продавам летни 235 50 19. Обява има в " Продавам " :)
Публикувай отговор

Обратно към “Kodiaq Mk1”