Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
marcas написа: 23.10.2024, 10:15:50
Можеш ли да дадеш модела на джантата? Изглежда ми яко на колата, аз се замислям моите зимни да ги сменям.
Не съм сигурен нито за марката, нито за модела... Знам, че са от Пасат ЦЦ, първата генерация - 18", 8J, ЕТто съм го забравил вече. На колата са с 15 мм фланци и гуми 245/40.
Тия дни ще сменям гумите и ако не забравя, ще погледна какво пише от вътрешната им страна.
Kiko Varna написа: 24.10.2024, 09:48:55
Колегата да се познае:
Патрулката ме е скрила, аз съм от към Двореца на децата
Така и не можах да си обясня, онова пежо как се беше врязало в стълба от вътрешната страна на тротоара..
Kiko Varna написа: 24.10.2024, 15:09:39
Днес два чисто нови Пасата ме подминаха на път за Бургас. Не знаех, че имат и Пасати. Не са взели Супърби, досвидяло им се е.
Днес с дребното тъкмо изкарвахме колелата да покараме в парка и видях една черна О2 с форумни табелки, паркирана пред Булстрад в Разсадника. По-скоро за разходка в парка от колкото при застрахователите явно е било.