Здравейте! Като гледам мнооого време не съм се включвал, това не означава обаче, че октавийката си е заминала, точно обратното... в разцвета си е
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Тъй като може би ще стане дълга публикация, а и още втората част не е готова реших да разделя на две.
Както казах много време и много километри минаха от последното включване. Колата вече е на около 625 000км. През това време получи 312мм спирачки отпред и 256мм отзад. Eibach pro kit понижаващи пружини, kayaba ultra Sr амортисьри отпред и gaz adjustable отзад( нещо не намерих ultra Sr за 4х4). Направих й раздвижни 4те носача, за да мога да си направя каквито искам и трябва настройки отзад. Миналата година чисто нова предница получи, само носачите останаха старите
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
. По някое време спука глава, та се наложи ремонт. Понеже с това се занимавам малко се заиграх с портване, сложих си AGU глава с големите портове, колектора си портнах в крайна сметка нищо не осетих, основното е, че оправих много проблеми наследени от стария собственик. Намерих си същия салон като моя, само че в много по-добро състояние. След изпирането съм доволен. Борих се с обичайни ваг проблеми парно например, климатик... абе за това време само задния диф не съм пипал... оправих си и 4х4 проблема къде стягаше халдекса при остри завои. Оказа се проблем отзад на дифа управлението на самия халдекс. В общи линии за сега е това. Ще кача няколко актуални снимки. Тези дни надявам се да се включа пак