Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Us3rnam3d написа: 16.10.2024, 19:33:31
Това е много дразнещо, някой мине 30см и се пали сама. То не е толкова екстра на ACC, а на старт-стоп-а. Идеята е хубава, но трябва да се увеличи разстоянието, което предният автомобил минава, за да работи по- адекватно.
Това окончателно реши съдбата на старт-стопа за мен и го разжалвах перманентно.
Бива да гасне веднъж за 30-60 секунди на светофар, ама като го направи 5-6 пъти щото идиотите не си знаят дистанцията...
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
То си става навик да си изключваш старт стопа. Аз механично го правих на Шкодата. Е,забравя се понякога. Известно време си го бях програмирал управлението от 7,5 волта на 12,1 и се изключва перманентно.
На някои коли от други марки е измислено по хитър начин. Старт стоп бутона е кръгъл но разделен на 2. Ако стартираш първоначално с горната половина няма старт стоп,ако стартираш с долната работи старт-стоп функцията. Ама не съм сигурен.
Аз се чудя,защо на светофар,трябва да се местят по малко няколко пъти ненужно в колоната без да е светнало земленото. Много е дразнещо.
Последно промяна от bega4kata на 16.10.2024, 21:36:32, променено общо 2 пъти.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аз така обикновено до втория светофар съм изключил старт-стопа а почти веднага след това и Lane Assist-а и така на всяко каране. Много тъпо, че нямат опция за запаметяване на последния избор.
Наскоро попаднах на този клип където има лечение на някой дребни недъзи.
Моята е mHev и се изключва още като почна да намалям(е понякога, ако види зор пали двигателя с цел да помогне на спирането), та колата докато спре е вече изключена. Ако изключа старт/стоп просто ще се запали в момента, в който спре напълно..., ама то ми отива кяра от mHeva-a. Поне, ако този пред мен мръдне достатъчно напред и преместя и моята пак се гаси.
Infotainment . Просто не работи wireless car play. Пробвах с samsung s24 ultra, iphone 15 pro max същата работа. Тъпотия. За андроид си намерих лечение като изключих wireless android auto от телефона. Сега вече никакви проблеми
Привет колеги, днес смених летните гуми на О4 ФЛ с нови зимни. Веднага след това на последните метри при спиране почнах да чувам глух звук все едно нещо се тъкраля в багажника и се урдя в стените уви багажника е празен. Дали си внушавам или някой има опит с подобни симптоми?