Поне ше го виждаш често
Hyundai
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Hyundai
Разбира се, това беше закачкаdigitalundgrd написа: 14.10.2024, 09:10:28При едни евентуални 80+ км ежедневно плюс ужасния трафик и с опцията да се паркираш сравнително безболезнено в градО - ше се прежаля за тока (не съм им фен принципно).
Ама веган си....
И аз вкъща живея,имам къде да зареждам,мислих го, ама кола с бутала си поръчах.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- цецо69
- Гараж: Тролей 2022
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Hyundai
цецо69, мда, това е мега грозно.
За новата говоря бе шпеки. Поръчал съм си нова миналата седмица и е с бутала пак и дизел на всичко отгоре![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
За новата говоря бе шпеки. Поръчал съм си нова миналата седмица и е с бутала пак и дизел на всичко отгоре
GUNTER SERVICE

- цецо69
- Гараж: Тролей 2022
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Hyundai
Аз днес видях в ДружбА едно.
Еми задницата си е все тъй грозна. Не мога да се сетя на какво, ама ми прилича на нещо по ниско разположените светлини, тип темарке на ЮМЗ.
Еми задницата си е все тъй грозна. Не мога да се сетя на какво, ама ми прилича на нещо по ниско разположените светлини, тип темарке на ЮМЗ.
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Hyundai
Толко ми е грозно, че чак се замислих колко много треее станат на пътя подобни недоразумения, че да си променя мнението, някак, и вече моята кола да ми изглежда грозна и не на място...
Нещо се изчанчиха корейците с дизайна в опита да изпъкнат - лично, неангажиращо мнение.
Нещо се изчанчиха корейците с дизайна в опита да изпъкнат - лично, неангажиращо мнение.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Hyundai
Азиатците имат съвсем други усещания за красота. Затова и наемат бели дизайнери, защото иначе продуктите им ще са като това по-горе.
Иначе то щом мега грозотията на Мъск намира пазар и за тоя франкенщайн ще се намери. То корейците са преписвали бая, като са дялкали тоя сандък.
Иначе то щом мега грозотията на Мъск намира пазар и за тоя франкенщайн ще се намери. То корейците са преписвали бая, като са дялкали тоя сандък.
Бееееее.....
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Hyundai
Хюндай,кия,тойота,бмв с някои постижения,са майстори на грозния дизайн в последно време.
Французите зе държат добре както винаги.
Тесла и китайските са си класически грозотии. Сега гледах бричката прави ревю на някаква Китайска електрокарка....че я хвали....а тя толкова грозновата горката....че и започвала от 78000лв.![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Французите зе държат добре както винаги.
Тесла и китайските са си класически грозотии. Сега гледах бричката прави ревю на някаква Китайска електрокарка....че я хвали....а тя толкова грозновата горката....че и започвала от 78000лв.
GUNTER SERVICE

- pavel31
- Гараж: Skoda Kodiaq 190 TDI 4x4
Hyundai
Аз днес за първи път изчетох ревю на тази кола:
https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... i-santa-fe
На мен такива дизайни ми харесват, но с този просвет ... леко ми се губи смисъла: 177мм
Там където се качвам с Кодиака, с тази кола ще трябва да я паркирам и да вървя пеш. Малко е паркетен жип тая кола.
Теглене на каравана: максимум 1,1 тона ?! Ко? Не!
Иначе от към екстри са блъскали наистина на втора степен:
жабка със система за ултравиолетова дезинфекция.
За тия пари ми се струва, че тази кола трябва да прави повече неща ...
https://automedia.investor.bg/a/2-novin ... i-santa-fe
На мен такива дизайни ми харесват, но с този просвет ... леко ми се губи смисъла: 177мм
Там където се качвам с Кодиака, с тази кола ще трябва да я паркирам и да вървя пеш. Малко е паркетен жип тая кола.
Теглене на каравана: максимум 1,1 тона ?! Ко? Не!
Иначе от към екстри са блъскали наистина на втора степен:
жабка със система за ултравиолетова дезинфекция.
За тия пари ми се струва, че тази кола трябва да прави повече неща ...
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Hyundai
Тази кола е дизайнвана за азиатския пазар. Кореец и каравана, няма такиеа филми. Там за да излезнеш от асфалта се иска разрешително. А на бордюр ако се качиш....
За китайци и корейци е идеална. Те обичат да се търкат в екстрички, вътре всичко да свети, да мига шарено, изкуствени интелекти, екрани и т.н. Евентуално и в щатите може да намери някоя тетка да я кара.
Сега на всички целта са жълтите пазари. И колите се видоизменят за техният вкус и лайфстайл. А той е различен от нашият. За наш късмет...
За китайци и корейци е идеална. Те обичат да се търкат в екстрички, вътре всичко да свети, да мига шарено, изкуствени интелекти, екрани и т.н. Евентуално и в щатите може да намери някоя тетка да я кара.
Абсолютно нормално. До преди 10-15 години основният им целеви пазар бяха Европа, САЩ и прочие държави с "бял" вкус. Реципрочно бяха наели европейски дизайнери (италианци и немци) и колите бяха пригодени за нашият вкус.bega4kata написа: 24.10.2024, 08:44:57 Хюндай,кия,тойота,бмв с някои постижения,са майстори на грозния дизайн в последно време.
Сега на всички целта са жълтите пазари. И колите се видоизменят за техният вкус и лайфстайл. А той е различен от нашият. За наш късмет...
Последно промяна от Цецо75 на 24.10.2024, 09:20:18, променено общо 1 път.
Бееееее.....
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)