Имате ли проблеми с Октавия 4 ?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
На доста по-стара кола (Голф 5), но принципа следва да е същия - едната перка спираше, а с нея и климатика. Когато си поиска при всякакви условия.Относно дискотеката от плафона - при мен (Сеат Леон) се оправи след втората смяна за сега.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
При мен се случи подобно нещо при катерене на баира преди Солун в Гърция.vve написа: 22.08.2024, 13:51:26 Миналата седмица на Струма при 40 градуса при малко повече "нагряване" и на баир маслото на няколко пъти минаваше 130,а антифриза до 102-103,но отпуснеш ли газта,падат бързо и двете стойности.На няколко пъти обаче излизаше оранжев символ на автомобил с удивителен вътре и надпис "проблем в задвижването" или нещо подобно и подкана за посещение на сервиз.От тогава обаче от време на време ми светва символа на темпомата в оранжево и отказва да сработи.След рестарт на двигателя,нещата се оправят,но закратко.Някой имал ли е подобен проблем.Колата е Октавия Скаут/2.0/150.
Оказа се,че климатичният радиатор е затлачен от насекоми и боклуци и има и липсващи ламели.Зад него е водният радиатор и между двата вероятно също е мазало.
Сега ще го сменям с нов и ще се мие и почиства и водният радиатор.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- Stefan_doc
- Гараж: Шкода Октавия 2.0 TSI 190 4 x 4
Здравейте колеги. Пpодават се 2 комплекта "лопатки" за перата на волана за Октавия 4. Единият комплект са сребристи, другия- черни. Цена за комлект - 40 лв.
[img][/img
[img][/img- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
Stefan_doc, сбъркал си темата. 
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
- Stefan_doc
- Гараж: Шкода Октавия 2.0 TSI 190 4 x 4
Да, извинявам се за което. Ако администраторите преценят може да я преместят на по-подходящо място.
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Преди няколко дни ми угасна екрана на инфотеймънта просто стана черен но явно реагираше на допир, сензорните бутони отстрани също работеха. Това се случи малко преди да прибера, колата в гаража. Няколко пъти гасих и палих колата на място един път включи друг път не. Карам я няколко дни вече не ми е правила повече такъв проблем. Естествено в типично мой стил или просто защото ме мързи не мисля да я карам в сервиз. Ако се счупи нещо искам да се вижда, че е счупено а не да си играем на тука има тука нема и баш, когато е в сервиза да е перфектна. Това определено е най-ненадеждата нова кола, която съм карал до момента а съм карал доста. За 27к км списъка с фалшиви сигнали и временно неработещи и оправящи се от само себе си системи е извън всичко нормално. Честно казано ако това се беше случило на път, когато трябва да разчитам на навигация надали щях да се сдържа да не изтръгна тоя грозен таблет от таблото.
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
Много добре те разбирам
Аз един път бях на косъм да и набия един десен в малоумния таблет, че много ме беше ядосала. Ама викам после аз трябва да се занимавам пак с нея, че и пари да давам а бях и в гръцко... та се въздържах. Рядко бъгава работа.
- JORDITO
oggie, виж коя версия ти е софтуера на медията и отиди да ти качат до последна версия фърмуера. Мисля, че 1941 беше последната.
- neshtoZabavno
- Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023
Последната версия е 1969, но 1941 се води най-стабилната досега доколкото знам. Въпреки,че няма много информация и за проблеми с последната версия засега уж.

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
- JORDITO
neshtoZabavno, няма значение, важното е да мине на Вистеон-ските версии, а не да седи на индийските недоразумения 
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
JORDITO написа: 11.10.2024, 09:36:04 oggie, виж коя версия ти е софтуера на медията и отиди да ти качат до последна версия фърмуера. Мисля, че 1941 беше последната

Със тази съм в момента. Тия версии има ли откъде да се свалят? Гледам, че може да се ъпдейтне от флашка.
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Аз съм с версия 1969.
Преди това бях с 1941
И при двете версии на софтуера ми направи проблема с изключване на дисплея.
Това е с версия 1969
А това е с версия 1941
След последните интервенции не ми е изключвал дисплея. Да видим и сега с новия дисплей как ще е. Стига медията да тръгне![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Преди това бях с 1941
И при двете версии на софтуера ми направи проблема с изключване на дисплея.
Това е с версия 1969
А това е с версия 1941
След последните интервенции не ми е изключвал дисплея. Да видим и сега с новия дисплей как ще е. Стига медията да тръгне
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
-
milencv
- Гараж: Октавия 4 комби 1.5 бензин, Ръчка, Едишън
Днес тръгвам с колата и изведнъж накуп 3 грешки: (1) Грешка в stop&go (2) Грешка Front assist и (3) "Грешка система за задвиждавне. Моля, потърсете сервиз".
Рестартирах и грешките вече ги нямаше. Не че ще тръгна към сервиза, но следя дали пак няма да се проявят.
И се затвърждава в мен едно усещане, че това е първия и последен VAG, който си купувам![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Рестартирах и грешките вече ги нямаше. Не че ще тръгна към сервиза, но следя дали пак няма да се проявят.
И се затвърждава в мен едно усещане, че това е първия и последен VAG, който си купувам
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
То не е от Вага,а от сложността на системата. И другите марки инат такива забиванки,не се ядосвай.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Начело с MB W223, A8 D5 и BMW G70... ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)