Superb III Scout - Level Up
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
За в купето ОЕМ-ските са си ОК, включително за тунела отзад.
За в багажника съм с полска, пасва добре и има солиден борд.
За в багажника съм с полска, пасва добре и има солиден борд.
Бееееее.....
- mokanina
- Гараж: Superb Combi MK3 2.0 TSI 140 kW
Същия проблем имам и аз, може би има разлика при фейса и за това не пасват. Моите са Rizline.naster написа: 08.12.2023, 12:26:17 Шофьорската не пасва под седалката - има някакъв пластмасов модул, който повдига досадно задния борд на легена.
Чудех се за Proline на Frogum, но са по-скъпи.
Ако успея да върна тези, сигурно ще пробвам с Frogum, за това питам от коя марка и модел сте доволни.
- enenen
- Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV
Frogum Proline са хубави, аз на Спортиджа взех такива понеже ОЕМ не стават. Нито борд имат, нито пък покриват колкото афтърмаркетите. Чак ме е яд, че се набутах 200 лв за велурени, и те не са нищо особено, а и аз нямам навика да сменям лято/зима, карам си само с гумените.
Не знам как е за С3, но при мен задните са едно цяло парче от-до, което е доста готино.
https://s13emagst.akamaized.net/product ... 14e2ba.jpg
Разбира се, заради това и по-трудно ще се махат, но пък колко ли пъти ще се прави.
На Пасата са полски от популярните марки. Самата гума е хубава, но шарката беше грапава (като цветенца) и петата ми понякога се закачаше на тях. Може да е кофти при критични ситуации. Също така по-трудно се чисти като е такова грапаво.
Не знам как е за С3, но при мен задните са едно цяло парче от-до, което е доста готино.
https://s13emagst.akamaized.net/product ... 14e2ba.jpg
Разбира се, заради това и по-трудно ще се махат, но пък колко ли пъти ще се прави.
На Пасата са полски от популярните марки. Самата гума е хубава, но шарката беше грапава (като цветенца) и петата ми понякога се закачаше на тях. Може да е кофти при критични ситуации. Също така по-трудно се чисти като е такова грапаво.
- mokanina
- Гараж: Superb Combi MK3 2.0 TSI 140 kW
До задните стелки не съм стигал изобщо.
Като видях, че шофьорската не пасва като хората и се повдига в предната част, където са педалите, моментално им "турих хикса" ...
Като видях, че шофьорската не пасва като хората и се повдига в предната част, където са педалите, моментално им "турих хикса" ...
- ToYaGa
- Гараж: Kodiaq II VRS
Mini Cooper SE
Малко да я поглезим, че имаше нужда. Лакът беше започнал да оксидира, а от миенето с четки от предишния собственик беше на черти

Жоро както обикновено с голямо внимание към детайла, имаше едно-две места с драскотини - пипна ги с тъч ъп и извън студиото му вече не се виждат. След работата му колата направо светна
Интересното, което сподели е, че до сега не бил работил по кола с толкова твърд лак. Обичайно при перлените цветове лакът бил твърд, но на тази кола дори повече, та двама човека са я работили, за да е готова навреме.
Тука може да видите преди - сега https://www.facebook.com/GKAutoPolishin ... px6XYUzF7l

Жоро както обикновено с голямо внимание към детайла, имаше едно-две места с драскотини - пипна ги с тъч ъп и извън студиото му вече не се виждат. След работата му колата направо светна
Интересното, което сподели е, че до сега не бил работил по кола с толкова твърд лак. Обичайно при перлените цветове лакът бил твърд, но на тази кола дори повече, та двама човека са я работили, за да е готова навреме.
Тука може да видите преди - сега https://www.facebook.com/GKAutoPolishin ... px6XYUzF7l
Skoda Kodiaq II VRS
ex. Skoda Superb III Scout
ex. Skoda Octavia III 4x4
- ToYaGa
Mini Cooper SE
След като не ми се получи с темата в Купувам джанти, минавам на следващ вариант. Имам вече някаква идея, но все пак не мога да се реша на 100% за дизайна, та реших да се допитам тук за мнение. Та... като дизайн кой вариант ви допада повече и би подхождал повече на колата според вас?
Ще съм благодарен ако гласувате тука: https://forms.gle/VgkhZXGVrgygDcTj9
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Ще съм благодарен ако гласувате тука: https://forms.gle/VgkhZXGVrgygDcTj9
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Skoda Kodiaq II VRS
- Us3rnam3d
- Гараж: Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
Втората опция за мен. Иначе мак са топ марка за джанти.
Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
- lybrator
- Гараж: '16 Ibiza Cupra 1.8 192 FWD MQ350
'18 Tiguan 1.4 150 4motion DQ250
'19 Leon Cupra ST300 4drive DQ381
ГласувАх. Ако накрая сложиш 4ти вид джанти, ще се почувствам излъган като Българин след избориToYaGa написа: 07.10.2024, 14:12:05 Ще съм благодарен ако гласувате тука: https://forms.gle/VgkhZXGVrgygDcTj9
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
И аз, ама аз съм пристрастен към модела в средата.
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
И аз гласувах, за първият вариант. Който и да избереш - няма да сбъркаш, на тази прекрасна кола всичко и отива
Поздрави,
Поздрави,
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
И аз гласувах за № 1.
Най ми допаднаха. И мисля, че най-добре ще подхождат.
Най ми допаднаха. И мисля, че най-добре ще подхождат.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Гласувах за опция 1.
Прекалено масова и спортна ми е опция 2
Номер 1 е различна и ще подхожда на Скаута.
Поздрави
Прекалено масова и спортна ми е опция 2
Номер 1 е различна и ще подхожда на Скаута.
Поздрави

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- ToYaGa
Mini Cooper SE
Ще почакам един-два дни, да видим какво ще се получи накрая
Skoda Kodiaq II VRS
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
Пуснах си и аз глас-чето
За Номер 1.
За Номер 1.
- chill
- Гараж: Дакел 280
Самотният глас за опция 3 е мой ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)