Има ли смисъл от нови джанти за зимни гуми?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bobrock
- Гараж: Superb Combi MK3 FL L&K 2.0 TSI/140 kW/DSG7
Здравейте,
Сезонната промоция джанти и гуми в Шкода Бг се очаква да бъде обявена ноември. Инфото имам от ЕТ
Сезонната промоция джанти и гуми в Шкода Бг се очаква да бъде обявена ноември. Инфото имам от ЕТ
Superb Combi MK3 FL L&K 2.0 TSI/140 kW/DSG7
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
То вярно нямаме зими ама да почакат още малко ЕТ до Декември... е къде е
Иначе грозни джанти няма да слагам повече ако ще и без пари да ми ги дават.
На предната и бях взел за зимата чисто нови стомани джанти 16ки, гумите 205/60/16. Кеф, какви карания съм правил, зимата не е истина.
Единия пък буца лед бая голяма отнесох ама в нея имало и камък. Замина една педя от ъгъла на боронята, таса и джантата беше изкривена чак.
2-3 чука от гумаджията и пак си в играта. Ама толкова грозно стоеше, че всяка година си виках не мога да ги гледам .... и така и не ги смених и с тях я продадох.
Иначе грозни джанти няма да слагам повече ако ще и без пари да ми ги дават.
На предната и бях взел за зимата чисто нови стомани джанти 16ки, гумите 205/60/16. Кеф, какви карания съм правил, зимата не е истина.
Единия пък буца лед бая голяма отнесох ама в нея имало и камък. Замина една педя от ъгъла на боронята, таса и джантата беше изкривена чак.
2-3 чука от гумаджията и пак си в играта. Ама толкова грозно стоеше, че всяка година си виках не мога да ги гледам .... и така и не ги смених и с тях я продадох.
- naster
- Гараж: Superb III L&K 2.0TDI 140kW DSG7 4x4 MY19
Suzuki V-Strom DL650 XT MY21
Ами не знам за мен ОЕМ джанта не може да се сравнява нито с железарка с тас, нито с китайска реплика, ако ще и най-здравата и качествената да е.

- i_popov
- Гараж: Superb III L&K, 2.0 TSI, EA888.4
Много интересен фактор, който определено може да наклони везните при взимане на решение. Форумът е мръсен ТОП!

- bobrock
- Гараж: Superb Combi MK3 FL L&K 2.0 TSI/140 kW/DSG7
За варианта въртене на гуми на един чифт джанти, ако се ползва читав гумаджия: притесненията за амортизация на гумите / джантите при демонтаж и монтаж отпадат. Остава само съображенията за “ пазене на лачените обувки от зимната гняс по пътищата ни.
Деф. Гняс: кал, киша, луга, други химии и тн
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Деф. Гняс: кал, киша, луга, други химии и тн
Superb Combi MK3 FL L&K 2.0 TSI/140 kW/DSG7
-
mykacu
- Гараж: 2016 Octavia 3 Combi DSG 2.0 150 (CRMB)
Някой успя ли да хване промоцията от копачек?
Поръчах във вторник, в четвъртък пише, че е поръчката е “processing”, днес системно съобщение, че е cancelled, без никакво обяснение.
Питам ги кво става - свършили ги, БИЛО ГО ПИШЕЛО, като съм поръчвал. Оттам подпалих - вие бъзикате ли се? Пъвро, не е вярно. Второ, не ми предлагате алтернатива, трето, държите ми парите и нищо не споменавате за рефънд. Май ще пробвам как работят европейските институции за такива жалкари.
Поръчах във вторник, в четвъртък пише, че е поръчката е “processing”, днес системно съобщение, че е cancelled, без никакво обяснение.
Питам ги кво става - свършили ги, БИЛО ГО ПИШЕЛО, като съм поръчвал. Оттам подпалих - вие бъзикате ли се? Пъвро, не е вярно. Второ, не ми предлагате алтернатива, трето, държите ми парите и нищо не споменавате за рефънд. Май ще пробвам как работят европейските институции за такива жалкари.
-
lpetrovv
- Гараж: Skoda Octavia Mk4 2.0TDI 4x4 7DSG
Аз преди месец и нещо си поръчах от там и пристигнаха за 400е.
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
Поръчах днес едни 17 Pulsar (Slagard е новото име) от ЕТ, след седмица трябва да са тука. Надявам се добре да стоят на колата
- Simov
- Гараж: Ex: Seat Ibiza 6l, 1.9 TDI, 101 к.с.
Skoda Octavia III 1.6 TDI, 110 к.с.
Този гайковерт от Лидл, доколкото мога да видя от снимката, го дават 400 nm въртящ момент. В момента има електрически, за който пише моменти на развиване - 500 nm, на затягане - 100 nm.
Наистина ли този на бетерия е "по-як". Ще ми се да си взема електрически, че за ползване 2 пъти в годината батерията ще отиде на кино...
-
DasSkoda
Ако е батерията е истинска, ще кара с години.
Този е с безчетков мотор, и е нормално да е по-силен от този на кабела.
За джанти, ще ти свърши работа
Този е с безчетков мотор, и е нормално да е по-силен от този на кабела.
За джанти, ще ти свърши работа
- Simov
- Гараж: Ex: Seat Ibiza 6l, 1.9 TDI, 101 к.с.
Skoda Octavia III 1.6 TDI, 110 к.с.
За електрическия ли става дума?
-
DasSkoda
Да, за него. Реално, е към 250-300 нютона на развиване, но за джанти е супер.
- Nikolaycenov
- Гараж: '18 Skoda Superb SportLine 2.0 TDI, DSG7, 150кс
- Обратна връзка:
Взех си китайски гайковерт 1/2 марка ONEVAN от Aliexpress. Дават го 1800 N.M. за 116лв с 2 батерии. Това нещо е брутално, развива всичко което хване.
Има и по-малък модел 1200NM, но аз се застраховах с по-големия. Има много клипчета и ревюта в youtube. Пристигна за 7 дена от Германия.
Има и по-малък модел 1200NM, но аз се застраховах с по-големия. Има много клипчета и ревюта в youtube. Пристигна за 7 дена от Германия.
Последно промяна от Nikolaycenov на 29.10.2024, 16:07:44, променено общо 3 пъти.
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
За повече от 3 години, батерията не е мръднала.
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
Единственият проблем е с гаранцията. Ако даде дефект. Този в Лидл е с 3 години гаранция.