Тук разговора приключи и със Шкоди и със кия
Служебна Октавия до 55к пари
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
-
Kiko Varna
- Гараж: Градски Транспорт София
- sonnyer
- Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB
Тази тема малко ми се вижда убита по рождение и цели включване на максимално много хора да хвърлят своите 5 стинки, както се казва. 
Търси се кола ама без уточнение за какво ще се ползва, къде и как ще се кара, няма посочени никакви минимални изисквания за кутия, мощност, размери или каквото и да е. В същото време ще се кара само 1г. Е ок ама колко км?
За 55 пари има най-различни чисто нови предложения, които са далеч от оглозгани, а не знам какво остава ако намесим и пазара втора ръка.
Търси се кола ама без уточнение за какво ще се ползва, къде и как ще се кара, няма посочени никакви минимални изисквания за кутия, мощност, размери или каквото и да е. В същото време ще се кара само 1г. Е ок ама колко км?
За 55 пари има най-различни чисто нови предложения, които са далеч от оглозгани, а не знам какво остава ако намесим и пазара втора ръка.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Като ще е за 1 г.,да ти дам моя Пасат 4.
1,9 тди афн 110. 3,5 ще ти гори.
1,9 тди афн 110. 3,5 ще ти гори.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
Kiko Varna
Да разкажа за ЕТ Дружба:
Офис: 8/10
Отношение: 0/10
Влизаш и едно голямо нищо. Всеки се зомбирал в монитора. Дори едно Добър ден няма. Трябва ти да се чудиш при кого да идеш, на кое бюро. Малко тип НОИ в Младост.
Накрая намерих търговеца, принтира ми един лист, вика: Е тва е цената оправяй се.
Аз питам: Ако поръчаме две или повече имате ли някакви отстъпки?
Той: Не съм сигурен
Дори не ми показа колата, не можеше да я тествам, нямали я, не била там на друго място.
Значи тоя целия офис да ги записват на едномесечен курс при @ЦецоNOL, "Работа и отношение с потенциални клиенти" с изпит накрая и който не го вземе да ходи на Горубляне.
Сега отивам в Надежда, казаха ми че там са готините.
Офис: 8/10
Отношение: 0/10
Влизаш и едно голямо нищо. Всеки се зомбирал в монитора. Дори едно Добър ден няма. Трябва ти да се чудиш при кого да идеш, на кое бюро. Малко тип НОИ в Младост.
Накрая намерих търговеца, принтира ми един лист, вика: Е тва е цената оправяй се.
Аз питам: Ако поръчаме две или повече имате ли някакви отстъпки?
Той: Не съм сигурен
Дори не ми показа колата, не можеше да я тествам, нямали я, не била там на друго място.
Значи тоя целия офис да ги записват на едномесечен курс при @ЦецоNOL, "Работа и отношение с потенциални клиенти" с изпит накрая и който не го вземе да ходи на Горубляне.
Сега отивам в Надежда, казаха ми че там са готините.
На морето колите са най-бързи!
- FaKeR
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;
@Kiko Varna, писах ти на лично.
-
Kiko Varna
Еуратек Надежда:
Усмивка от вратата, вода, кафе, идва Валери Александров, директно ме пита коя кола съм ск харесал. Отваря показва, обяснява ми кое какво е - питай кой модел сме избрали: Октавия.
Дава ми ключовете, казва: ела след 30-40 минути. Въртим си из София с фейслифтова Октавия, в Надежда коврите припадат. Една искаше на кафе да ходим.
Звънкам, обяснявам на шефа, така и така, тия тука са хора. Той каза: действаме.
Валери с две изречения и една усмивка си направи сделка за 120к, ония в Дружба нека чакат да им носят мед и питки.
Усмивка от вратата, вода, кафе, идва Валери Александров, директно ме пита коя кола съм ск харесал. Отваря показва, обяснява ми кое какво е - питай кой модел сме избрали: Октавия.
Дава ми ключовете, казва: ела след 30-40 минути. Въртим си из София с фейслифтова Октавия, в Надежда коврите припадат. Една искаше на кафе да ходим.
Звънкам, обяснявам на шефа, така и така, тия тука са хора. Той каза: действаме.
Валери с две изречения и една усмивка си направи сделка за 120к, ония в Дружба нека чакат да им носят мед и питки.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
еха
неустоим
GUNTER SERVICE

-
lunatic
- Гараж: VW Tiguan III 1.5 eTSI DSG
(ex. Skoda Octavia 3 1.4 TSI MT)
А имаше ли допълнителна отстъпка и каква? 
-
Kiko Varna
Не, те реално колите са намалени с 8000лв в момента до края на Октомври.
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
Ще споделиш ли какви автомобили избрахте, и с какво оборудване?
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Ебасссси!Kiko Varna написа: 03.10.2024, 13:02:29 Въртим си из София с фейслифтова Октавия, в Надежда коврите припадат. Една искаше на кафе да ходим.
Явно в Дружба нема коври да припадат и затова от ЕТ не си дават зор.Дигнали са левъла!
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
е.а го как ми куца математиката…. 55х2 не е ли 110?
Пък и как станаха две а беше една??
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
За кафетата и коврите има фактури ![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)