Белчин...
Да не правя реклама на комплекса...
Новата ми Шоколадка 1.4TSI, 150к.с VISION
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Mad___Max
- Гараж: Škoda Octavia Mk1 1.8 20V SLX
Škoda Octavia Mk3 1.4 TSI Vision
Не знам кой съм аз, ама не съм кой да е!!!
Не страдам от психично разстройство, наслаждавам му се!!!
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Е, в коя планина пък е Белчин? Освен да има и друго място с това име

- Mad___Max
- Гараж: Škoda Octavia Mk1 1.8 20V SLX
Škoda Octavia Mk3 1.4 TSI Vision
Е, хубу де, в долината между Витоша и Рила.
Ама докато
дишаш чист планински въздух и виждаш малко възвишения, и затова му викам "в планината".
Дано не съм подвел някой, че е високо в планината...

Ама докато
дишаш чист планински въздух и виждаш малко възвишения, и затова му викам "в планината". Дано не съм подвел някой, че е високо в планината...

Не знам кой съм аз, ама не съм кой да е!!!
-
wallofsky
Честито, със здраве и безаварийна!