YYakovliev написа: 04.09.2024, 16:50:14
Фишове от този тип онлайн плащат ли се?
Жената имаше подобно за паркиране на Монтевидео и имаше линк за e-плащане. Дебнах 2 седмици на въпросната страница, за София говорим нали, и така и не се появи въпросния фиш. Около 6 месеца по-късно дойде известие от НАП, на мой email щот аз съм собственик, че си ги търсят тия 20 лева.
С ПИК оторизация наредих плащане през системата на НАП и първия опит гръмна. Чакам малко - няма отразено плащане по картата. Правя втори опит - и той гърми, обаче дойдоха 2 блокирания на суми по картата...
На следващия ден гледам, няма върнати суми, изглежда че НАП ми спират 2 пъти по 20 лева за един фиш. Вдигнах им заявка, да ми възстановяват едните 20 лева, пак с ПИК от тяхната страница и на следващия ден (2 дни по-късно) ми звъни една кака да пита нещо си - ще ми ги връща...
И аз й викам - ама те снощи (около 36 часа след плащанията) от банката ми върнаха едните 20 лева и останаха блокирани само веднъж. Сега ако и Вие ми ги върнете, да не стана пак длъжник. Тя - ами аз Ви ги връщам, защото иска Ви е оправдан, а в Счетоводството да се оправят после...
На прима виста излезе, че ми ги възстановяват 2 пъти, но не съм следил много подробно дали са се светнали и все пак са задържели едни 20 кинта. По mail известията не изглеждаше да са се светнали, но пък аз съм чист