Като загрее прекъсва

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 1999г. до 2007г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ентусиаст

Гараж: ПОД НАЕМ

Като загрее прекъсва

Мнение от Бай Ненчо »

Здравейте на всички, такова нещо не ми се беше случвало. Фабия 1 1.4/ 16v като загрее прекъсва, а на празен ход гасне ! По време на движение имам чувство,че гаси мотора. Стрелката на оборотите пада и след секунда се връща където е била. При това положение гаси газта и пак я включва. На бензин същата работа
Когато е студен мотора няма помен от това поведение.
Помагайте другари !
Сменени следните части:
1. Свещи
2.Дросел
3. Датчик колянов вал
4. Педала на газта
5. Картерна вентилация
Магистрала няма финал ....."masterOne"
Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ентусиаст

Гараж: ПОД НАЕМ

Като загрее прекъсва

Мнение от Бай Ненчо »

;)
Магистрала няма финал ....."masterOne"
didaks16

Шкода Новак

Като загрее прекъсва

Мнение от didaks16 »

Здравей! Имах същия проблем , най-вероятно е запалителна бобина комутатор, поне при мен излезе този проблем, гаснеше по същия начин, който описваш. След минута две като се охлади пак запалва и след време пак гасне, до колкото разбрах от това което ми обясниха е, че когато загрее спира да минава ток и затова компютъра не успява да запише грешка и затова на диагностиката не излиза нищо. Може да я покарате и да я загреете и като прекъсне да се замери, лошото е че гасне когато реши и майстора обикновено я оставя да работи и докато отиде да замери тя се е оправила и пали веднага
Публикувай отговор

Обратно към “Fabia I”