Ама това, ама онова и ще видим.
Със сигурност ще е полезна темата аконстане ясно - твоят майстор се е объркал(случва се) или съветите тук.
Успех и ако говорим за ремонт на двигател винаги бих потърсил второ мнения без да споделям за първото.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
То същата работа с таблото.

TItan 5/40 , минал съм около 1000км по груби сметки, може би по-малко. Първите 200км. изгори към 100-200гр. , а после не е мърдало.DasSkoda написа: 17.09.2024, 12:57:57 Каква марка сложи?
Колко километра мина с него?
Да видим кога ще го смачка и него.
Е такива аномалии няма как да се случат. По - скоро тия 100-200 грама са се наместили по системата. Маслото започва да го гори повече с увеличаване на километрите, не обратното.uglyfatandalive написа: 18.09.2024, 11:31:16 Първите 200км. изгори към 100-200гр. , а после не е мърдало
При мен мен преди повече от 10 години на 1.6/ 101 AKL със смяна на марката ми се промени драстично горенето на масло. От Castol Edge минах на Fusch Titan.Цецо75 написа: 18.09.2024, 11:37:33 Само промяната на маслото едва ли ще реши проблема, може да намали ефекта временно.
Аз ще се вклюа за последен път в темата, защото при Вас положението е "едно си баба знае , едно си баба бае".uglyfatandalive написа: 18.09.2024, 11:42:01 Ще я карам още поне 1000км и ще я следя - а другото, за което ми казахте също ще погледна. Благодаря на всички.
по-добре да не я ползва търсачката точно за тази тема, защото опита си го споделяме доста хора, но не виждам Вие да правите нещо по-различно от преди и да се вслушвате в нашите съвети.uglyfatandalive написа: 28.08.2024, 20:35:44 Не виждам лошо човек да повдигне тема за дискусия, а после да сподели опит какво е станало. Утре някой ще му се случи същото и ще използва търсачката успешно. А тия неща не стават от днес за утре.

Няколко души "удрят" рамо със съвети
Надявам се с това обобщение да схванеш защо някои хора няма да те взимат насериозно при бъдещи молби за удряния на рамо.uglyfatandalive написа: 18.09.2024, 17:41:56 не разбирам къде Ви бръкнах с това, че не съм направил препоръките ви. Кога ще го направя си е моя работа, това не го определяте вие