Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
andreev написа: 16.09.2024, 17:56:16
тоест няма да е Garrett Powermax
Доколкото аз съм наясно, те си правят собствени турбота, но дали те наистина или просто възлагат на подизпълнители нямам идея. Това е за предната генерация на Октавията: https://www.racingline.com/stage-3-tuni ... s-golf7gti . Предполагам ще е горе-долу същото като цифри, софтуер + хардуер = близо 480 / 500 кончета.
Последно като си писах с тях преди месец и нещо споменаха само,че това според тях е максимума, който може да изцедиш и да е безопасно без да се налага да отваряш мотора.
andreev написа: 17.09.2024, 10:13:44
По това в нета от 2-3 момчета с Golf GTI - високи 7ци
Не започвай тунинг с очаквания за ввремена,за да няма разочарование после.
Кат един друг виден тунингар,дет реши че ще сложи кулер и пайп и ще пердаши средни 9-ки а той милия с клизма веднъж удари 10.5
да,гарет е неговата
моя грешка
Аналога на 38-цата е континентала.
И двата аналога и на 18 и на 38 са съответно Гарет и конт.и са малко по големи от аналозите си. По производителни.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Да тя ще извади до 430-440 коня,за какво и са повече. Предостатъчно.
Вчера чипосвах една тройка с ис 20 с интейк рейсинг лайн,Пайп,кат и еров Колер. След моя пасат и Тигуан....ми се стори брутално бърза. Няма нужда от повече даже от това да ви кажа. Въпреки,че за магистралата,не е лошо още малко за след 200 да има вътък
Последно промяна от bega4kata на 22.09.2024, 10:22:29, променено общо 2 пъти.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ