Octavia 3 vRS
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Octavia 3 vRS
В обороти....стоков 180 коня?
Дизела ка е вечно в обороти тогава.
От движение пък никакъв шанс. От 60к да кажем. Дизела пръсва.

- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Octavia 3 vRS
0-100 за ръчка 1.8тси:BlackPearl написа:В обороти....стоков 180 коня?
Rs tdi aвтомат:
Още един бавен рс автомат (стоковия):
Тук рс е бърза:
goAPR
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Octavia 3 vRS
Дизел и бензин еднакви коне, вървят еднакво с леко преимущество при бензина. Но голямо преимущество като усещане за вървене ще има при дизела. Субективно дизела ще ви се струва мноооого по бърз.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- tsonko
- Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service
Octavia 3 vRS
" 170кс ВРС 2 не мисля, че има много шанс с/у 180тси, но убива старият мотор, който беше 160." - убива дръжки!
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- tsonko
Octavia 3 vRS
Е добре де мачка го малко ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Octavia 3 vRS
Малеее, ей за това си нося флашка винаги!bega4kata написа:Дизел и бензин еднакви коне, вървят еднакво с леко преимущество при бензина. Но голямо преимущество като усещане за вървене ще има при дизела. Субективно дизела ще ви се струва мноооого по бърз.
Онзи ден на РДто как горещо спори и твърдеше , че дизел 150коня и бензин 150 коня, дизела винаги вървял повече.
Е, Цонко е свидетел, може да потвърди!
Ща пръсна!
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Octavia 3 vRS
Skoda Octavia III RS 2013 TDI vs. TSI
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Octavia 3 vRS
Бензиновата O3 е по-бързата и подходящата за емблемата.
BTW на дизела му пищи да кара на 5та, на бензинката не се оплаква. Явно и компа смята, че от тази скорост с тези обороти при натиснат педал няма да е правилната предавка.
Защо никой не мери колите как спират в нета - мен лично ми дреме, че едната ускорявала една секунда по-бързо (О3 1.8 TSI vs 2.0 TDI 7.4s vs 8.4s) - губя много повече време във форума, нито пък бързам за някъде толкова
Изключвам Auto Motor und Sport - там много ме кефи дават междинни ускорения, дават и спирачен път при студени и топли спирачки. Все неща, не по-малко важни от ускорение.
Но и аз ако вземам vRS бих взел бензин. Най-малкото искам зимата като си я оставя да загрява и я погледна отзад да димят двете дула - естетически симетрията отзад е друга и радва окото. Дребните радости в живота ...
BTW на дизела му пищи да кара на 5та, на бензинката не се оплаква. Явно и компа смята, че от тази скорост с тези обороти при натиснат педал няма да е правилната предавка.
Защо никой не мери колите как спират в нета - мен лично ми дреме, че едната ускорявала една секунда по-бързо (О3 1.8 TSI vs 2.0 TDI 7.4s vs 8.4s) - губя много повече време във форума, нито пък бързам за някъде толкова
Изключвам Auto Motor und Sport - там много ме кефи дават междинни ускорения, дават и спирачен път при студени и топли спирачки. Все неща, не по-малко важни от ускорение.
Но и аз ако вземам vRS бих взел бензин. Най-малкото искам зимата като си я оставя да загрява и я погледна отзад да димят двете дула - естетически симетрията отзад е друга и радва окото. Дребните радости в живота ...
- tsonko
Octavia 3 vRS
Браво Ися! Как пониш, повече от слон! Потвърждавам с две ръце понеже още тогава казвах, че е така и по-нагоре написах защо, но някой го редактирал. Сами като е преспал е размислил. И тая тема стана за пръскане. Единственото кофти на дизела е, че нестава за респектиране на БМВта, Мерцедеси, Аудита, загрява бавно, трака и вървежа е субективен. Абе на кратко за нищо не ставаBlackPearl написа:Малеее, ей за това си нося флашка винаги!bega4kata написа:Дизел и бензин еднакви коне, вървят еднакво с леко преимущество при бензина. Но голямо преимущество като усещане за вървене ще има при дизела. Субективно дизела ще ви се струва мноооого по бърз.
Онзи ден на РДто как горещо спори и твърдеше , че дизел 150коня и бензин 150 коня, дизела винаги вървял повече.
Ща пръсна!
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Octavia 3 vRS
че какво му има на едно разумно дизелче, дори Крис Харис казва - за ежедневна, ако човек не може да си позволи М3 / C63
мен също 184кс ми се струват универсални за ежедневна + малко фън.
Чудя им се на западняците къде ги карат тези коне, надали всички ходят по писти, на другите места и 120кс са им много
Дано и в БГ малко се регулират нещата, че много мощ стана на пътя и доста от хората не си познават колите.
мен също 184кс ми се струват универсални за ежедневна + малко фън.
Чудя им се на западняците къде ги карат тези коне, надали всички ходят по писти, на другите места и 120кс са им много
Дано и в БГ малко се регулират нещата, че много мощ стана на пътя и доста от хората не си познават колите.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Octavia 3 vRS
За туй ще го прекръстя на Палачинката!BlackPearl написа:Малеее, ей за това си нося флашка винаги!bega4kata написа:Дизел и бензин еднакви коне, вървят еднакво с леко преимущество при бензина. Но голямо преимущество като усещане за вървене ще има при дизела. Субективно дизела ще ви се струва мноооого по бърз.
Ща пръсна!