Smart Link, Android Auto, Mirror Link, Apple Car

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
istoyanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Seat Leon ST FR

Мнение от istoyanov »

Това ясно [smilie=sarcastic.gif]
Но при по-старите AA трябваше да се инсталира. При по-новите е вграден. Да пробва някой с  да се закачи за колата и мистерията ще бъде разгадана. [smilie=diablo.gif]
Boisabg1

Шкода Новак

Мнение от Boisabg1 »

Имам икона за Smart link на дисплея на колата, но като го натисна ми излиза" Функцията е недостъпна. За повече информация се обърнете към Вашия оторизиран дилър" Иначе имам инсталирано приложение на телефона. Пробвам го и със Samsung и с Iphone, но ми изписва, че функцията ме е достъпна. Иначе като го свържа с USB кабел ме пита факли искам да използвам Android Auto или Carplay, но впоследствие ми изписва, че функцията не е достъпна
Аватар
R Dynamic LR5

Škoda Фен²

Гараж: 6M

Мнение от R Dynamic LR5 »

С това трябваше да започнете.

Активацията на СмартЛинк се прави в Еуратек, ноември месец 2021 беше около 420 лева.

Отивате в сервиз на Еуратек и заявявате активация на СмартЛинк, ако имат наличен диск, ще Ви кажат кога могат да свършат работа, или да поръчат диск и като дойде, да Ви се обадят.

Колегата @JORDITO, може да каже дали има вариант да минете и за по-малка сума.
istoyanov

Škoda Ентусиаст

Гараж: Seat Leon ST FR

Мнение от istoyanov »

Интересно и предполагам по-надеждно от другите Wireless AA на Моторола - https://motorolasound.com/audio-product ... -auto/ma1/
Tpet

Шкода Новак

Гараж: Skoda Karoq FL 2.0 TSI

Мнение от Tpet »

То това е основния конкурент на AAWireless адаптера, има доста сравнителни ревюта. Когато избирах, с Моторолата проблемът беше, че се намира трудно. Включително и в линка по-горе не е наличен за поръчка.
alexinchains

Škoda Фен

Гараж: Йоника

Мнение от alexinchains »

Аз ползвах моторолата на Скала. Бяха ми я донесли от щатите, при 80 процента се връзваше, останалите 20 не. Продадох я, когато си взех кола с фабрична безжична връзка. Обаче май се оказа, че телефонът ми е бил виновен (доста стара и базова Моторола), защото и на фабричната безжична връзка имаше проблеми. Сега с Гугъл пиксел нещата са идеални, но все още се чудя дали и в донгъла нямаше проблем.
Migell

Шкода Новак

Гараж: Superb III 2019 2.0 tdi 190 7DSG (комбе)

Мнение от Migell »

Прелистих няколко страници и използвах търсачката, но не намирам решение на моята драма - тихи известия от Waze.

Някой знае ли какво мога да направя, за да увелича звука на известията?
Опитал съм увеличаване през менюто на Waze на телефона, всички видове звуци на андроида са ми на max, както и съм опитвал докато навигацията ми бърбори да увелича звука - не става 😞

Ако има значение - Superb 3 с медия Columbos и АА работещ през жица със Samsung A53S ъпдейтнат до последна версия.
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

Мнение от Архимандрит Дионисий »

Migell написа: 04.09.2024, 13:23:38 Някой знае ли какво мога да направя, за да увелича звука на известията?
Аз от 5 години немога да намеря правилния начин. Единствено успявам да коригирам силата на Waze от волана докато ми казва някоя команда и то с 1 - 2 пункта. Ако някой е намерил друг начин моля да сподели.
nmnikolov

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG

Мнение от nmnikolov »

Преди ставаше като на AA натиснеш search бутона и тогава бутона за звука коригира силата на гласовите съобщения. Ама май нещо не работи в момента това.
Изображение
Аватар
intense

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG

Мнение от intense »

Архимандрит Дионисий написа: 04.09.2024, 13:27:21 от волана докато ми казва някоя команда и
Аз така го правя. Работи си при мен.
Аватар
YoKK

Шкода Новак

Мнение от YoKK »

И аз така го правя. Активно е за коригиране на силата гласа докато Waze ,,приказва". Няма ограничение в силата на гласа.
Kamiq, 1,5 tsi, 150hp, MT, 2024, PRINS
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Мнение от odo »

Архимандрит Дионисий написа: 04.09.2024, 13:27:21 Единствено успявам да коригирам силата на Waze от волана докато ми казва някоя команда и то с 1 - 2 пункта.
Същото е и при бмв, както и Ауди.
nitro

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24

Мнение от nitro »

Не знам при мен ли е проблема или просто си е така. Колата е Карок 2024 г и не мога да подкарам едновременно waze и музика от телефона. Като пусна музика през bluetooth няма проблем докато не включа телефона с кабел и реша да пусна waze. Тогава аудиото спира.
Има ли начин да се изпълняват и двете неща едновременно?
Аватар
bbbkompot

Шкода Новак

Гараж: Skoda Superb III Facelift Combi 4x4 L&K

Мнение от bbbkompot »

Системата добре си работи според мен, във вашият случай аудио сорса е блутуут, но когато вържете по кабел и стартира Андроид Ауто(предполагам ви е активирано), сорса си остава Блутуут, следователно музиката ще спре, защото докато имате АА на същия телефон блутуута не поддържа аудио профил, само телефония.
Лесно ще коригирате нещата като просто си пуснете аудио през АА и така текущия сорс ще бъде АА. Има и една опция в АА настройките на телефона автоматично да плейва музика като стартирате АА, това също може да помогне.
nitro

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24

Мнение от nitro »

Ще опитам. Благодаря!
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”