lybrator написа: 04.09.2024, 10:39:08
Сегашната е Сюпърб МК3.5 от последните 2024та. Не е говорил с ЕТ дали може или не. Просто отиде и го направи там, където прави и предишната - Авител. Смея да твърдя, че ефектът е поразителен - за шкода най-добре да се прави пакет - врати, под, багажник задължително и евентуално и при подкалниците. Като цена в момента цялата процедура е 1500-2000лв.
Много полезна информация - БЛАГОДАРЯ !!!
Аз лично от АВИТЕЛ имам само добри впечатления !!! Преди години монтираха китайска мултимедия с какви ли не допълнителни опции и екстри и се справиха чудесно. При положение ,че на други места не искаха да чуят да монтират нещо, което не е купено от тях.
Разбира се в Авител цената беше..."добра" , но както съм казвал в почти всеки мой пост, трябва да уважаваме знанието и моженето на хората и да го оценяваме адекватно ако искаме да получим качествена услуга.
С риск да изглежда, че разводнявам поста на колегата.. Дали някой знае за друго място, което предлага същата услуга ?
В никакъв случай не става въпрос за търсене на по-ниска цена, а по-скоро за още една латернатива като сервиз ?
Все пак Авител, като сериозно име в тази сфера са доста натоварени и понякога се налага да се чака не малко време, което друга страна е още един друг вид положителен коментар за тяхната работа
Поздрави