Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Tuscany
- Гараж: Skoda Superb III Combi Facelift L&K, 2.0 TSI, 280hp
Еуратек
Тая кола един път е бяла, едни път сива ...
Тапицерията е един път бежово, един път черно.
WTF
Тапицерията е един път бежово, един път черно.
WTF
Последно промяна от Tuscany на 03.09.2024, 18:15:15, променено общо 1 път.
Current: Skoda Superb III Combi Facelift L&K, 2.0 TSI 280hp - 2024г
Ex: Opel Insignia A Sports Tourer FL 2.0 TDI Automatic 170hp - 2016г
Ex: Opel Vectra C FL 2.2 Direct Automatic 150hp - 2008г
Ex: Audi A6 Avant C4 Quattro 2.5 TDI 140hp - 1996г
Ex: Opel Insignia A Sports Tourer FL 2.0 TDI Automatic 170hp - 2016г
Ex: Opel Vectra C FL 2.2 Direct Automatic 150hp - 2008г
Ex: Audi A6 Avant C4 Quattro 2.5 TDI 140hp - 1996г
- bobrock
- Гараж: Superb Combi MK3 FL L&K 2.0 TSI/140 kW/DSG7
Еуратек
Sec8200,
Опитаха се за лайстната да ме насочат към каско!: Дали съм сигурен,че не е удряна или закачена.
Направо с каубойски ботуши.
Уви да личи си по надолу още две бримки са “отслабени”. - ще напиша един мейл до Чехия да видим, там какво мислят и дали съвпада с българските им колеги становището.
И какво ще кажат за качеството на уж най-високото ниво и модел в портфолиото им:)
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Опитаха се за лайстната да ме насочат към каско!: Дали съм сигурен,че не е удряна или закачена.
Направо с каубойски ботуши.
Уви да личи си по надолу още две бримки са “отслабени”. - ще напиша един мейл до Чехия да видим, там какво мислят и дали съвпада с българските им колеги становището.
И какво ще кажат за качеството на уж най-високото ниво и модел в портфолиото им:)
Superb Combi MK3 FL L&K 2.0 TSI/140 kW/DSG7
- bobrock
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Еуратек
bobrock, като цяло ЕТ са съдействащи, аз им имам вяра дотук. Така, че може би малко време ще мине в разправии.
Но и те разбирам ... ако беше по-нисък клас и оборудване щеше да приемеш (донякъде) такива неща, но ти си купил топ топ машината им.
Какъв е този тел? ...дай да сменим малко темата.. баланса на бялото го е омазал, все едно различни коли са снимани.
Но и те разбирам ... ако беше по-нисък клас и оборудване щеше да приемеш (донякъде) такива неща, но ти си купил топ топ машината им.
Какъв е този тел? ...дай да сменим малко темата.. баланса на бялото го е омазал, все едно различни коли са снимани.
- bobrock
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Еуратек
Голяма грешка в изказа.
Еуратек нямат изгода да ти обясняват или режат неща по гаранция.
Всичко се резолюира до кораба майка.
Та ако искаш и на арменският поп да пишеш, все тая.
Разберете веднъж завинаги или върнете темата поне 10 страници назад.
Ти оставял ли си колата си на автомивка?
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- bobrock
Еуратек
JORDITO,
Преди да заявя претенциите не бях ходил
Автомобила беше на два месеца и нямах доверие и не се бях решил, къде да я измия цялостно за сефте
Преди да заявя претенциите не бях ходил
Автомобила беше на два месеца и нямах доверие и не се бях решил, къде да я измия цялостно за сефте
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Еуратек
Ти не си сядал с капси, но данеби някой друг да е сядал. От снимката поне аз си правя извод, че този конец е закачен и раздърпан със нещо.bobrock написа: 04.09.2024, 00:41:17 Преди да заявя претенциите не бях ходил
Тези конци са тип капронени и са адски здрави.
- bobrock
Еуратек
Архимандрит Дионисий,
Откакто съм взел колата от ЕТ, само аз съм сядал/шофирал автомобила.
Освен при приемането на новия автомобил да не съм обърнал внимание, и ако е била в шоурум да в закачено от някой (служебно лице или клиент) и при мен да е излязло наяве.
Ясно друг колега по-горе ми обърна внимание, че още няколко шева са компроментирани![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Откакто съм взел колата от ЕТ, само аз съм сядал/шофирал автомобила.
Освен при приемането на новия автомобил да не съм обърнал внимание, и ако е била в шоурум да в закачено от някой (служебно лице или клиент) и при мен да е излязло наяве.
Ясно друг колега по-горе ми обърна внимание, че още няколко шева са компроментирани
-
rts
- Гараж: ex. Skoda Kodiaq 2.0 tsi 190 к.с. 4x4, MY2024
Еуратек
Проверих цената за тапицерията на облегалката за моята седалка - ерго седалки с кожа (истинска) на кодиак от 2023 - направо е потресаваща, твоята няма да е по-различна, явно защо на Шкода не им се иска много да удовлетворяват претенцията:

- bobrock
Еуратек
rts,
Дори въпросния шев, който “ някой” е закачил и леко разкъсал, видно на снимките, все пак според мен цялата линия шевът е по-слаб или компроментиран. Така след като се е отшило и се е оказала бримката после по лесно да бъде закачен от някой сядащ.Макар че още неудомявам какъв е сценария с летни къси гащи да скъсаш по-горе цитирания супер здрав конец
допускам за възможно е да е скъсан преди да я взема и внимателно да е прибран в краищата.
Както от ЕТ бяха направили след , като я оставих за снимки да заведат претенцията ми: ако не се загледаш няма да разбереш че има проблем.
Сега са прибрани някак си- не вярвам да са зашили
според мен за да пратят така на фабриката. Нямам представа.
Прилагам снимките след посещението в ЕТ:

Дори въпросния шев, който “ някой” е закачил и леко разкъсал, видно на снимките, все пак според мен цялата линия шевът е по-слаб или компроментиран. Така след като се е отшило и се е оказала бримката после по лесно да бъде закачен от някой сядащ.Макар че още неудомявам какъв е сценария с летни къси гащи да скъсаш по-горе цитирания супер здрав конец
допускам за възможно е да е скъсан преди да я взема и внимателно да е прибран в краищата.
Както от ЕТ бяха направили след , като я оставих за снимки да заведат претенцията ми: ако не се загледаш няма да разбереш че има проблем.
Сега са прибрани някак си- не вярвам да са зашили
Прилагам снимките след посещението в ЕТ: