Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Еуратек
Това няма как да е дефект/фабричен пропуск.
Закачено е с нещо.Личи си, че конеца е цял и е раздърпан .
п.п.Отделен въпрос е , че качеството при всички фейсове и нови модели е ПОТРЕСАВАЩО.
Дори и да е от капса на дънки или чанта и прочее, ебем ти шева как е направен да се раздърпа.
Просто изведнъж , след кризите, се наложи да се до сглобят и издадат хиляди коли и си такова майката
п.п.Отделен въпрос е , че качеството при всички фейсове и нови модели е ПОТРЕСАВАЩО.
Дори и да е от капса на дънки или чанта и прочее, ебем ти шева как е направен да се раздърпа.
Просто изведнъж , след кризите, се наложи да се до сглобят и издадат хиляди коли и си такова майката

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- FaKeR
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;
Еуратек
Колеги, дайте моля ви мнение в кой ЕТ в София да закарам колата за първа смяна на масло (то си е от мен). В ЕТ Надежда (които са ми на 3 спирки с метрото) паркирането е потресаващо, отделно че доколкото съм виждал е нон-стоп лудница и да не вземат нещо да осерат работата. А и като цяло къде не са мърлячи... вече имам потресаващ опит с "автомивката" в ЕТ Надежда и им нямам много доверие. Благодаря.
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Еуратек
Ми то и в ЕТ Дружба паркирането вече става доста трудно. Да, паркингът е доста по-удобен и голям от този в Надежда, но вече се препълва по шефовете и често едвам се намират места и там. Дано ЕТ да са се замислили и вече да са огранизирали строежа и на 3-ти сервиз в София, че положението става все по-зле от към записване на часове и обслужване на автомобили.
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
Еуратек
Аз минала седмица в началото си записах час за масло за другия понеделник 9-ти. За Дружба говоря. И да, там паркирането вече е трудно, само в Събота има място 
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Еуратек
За смяна на масло записват час горе долу за след 2-3 седмици. Иначе да знаете, че от около 2 месеца не им работи и ГТП-то в Дружба. Ама всяко зло за добро - намерих си друго място, където ще ходя и е с 30 лв. по-малко скъпо отколкото в ЕТ.
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Еуратек
На тъста Супърб-а вече трета година се обслужва в Трансексперт,нищо,че е на лизинг към ЕТ.Дават ми все часове за след месец-два.Казаха,че няма проблем.Евгени вкарва в базата данни на Шкода с какво и как е обслужил колата. ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- bobrock
- Гараж: Superb Combi MK3 FL L&K 2.0 TSI/140 kW/DSG7
Еуратек
Съгласен съм, че на снимката изглежда ясно , че цялостта на конеца е компроментирана. Но така лесно да се извади ?ЦецоNOL написа: 30.08.2024, 09:45:59 Това няма как да е дефект/фабричен пропуск.
Иначе колата е взета средата на юни
Моята претенция е слаб шев и така лесно разшит, именно как точно в най-използваната част на интериора шефовете са така слаби!
Днес получих писмен отговор управителя на сервиз ЕТ НАДЕЖДА: на снимките се вижда че механично е скъсано , а не е дефект. И гаранцията няма да бъде уважена от производителя - това било отговора на Шкода:)
Прилагам още няколко снимки:

Ще помисля да напиша едно писмо до Шкода относно казуса. Вие какъв съвет бихте дали? И при евентуален отказ как мога да фиксирам този тръгнал да се разшива шев ? Да не направи по-голяма беля?
Иначе по претенция 2 усуканото гумено уплътнение на шофьорската врата: след като я закарах да ми сложат лайсната , показах че пак се усуква

По претенцията за отлепената лайстна ми звъняха че е пристигнала и късмет: след час чакане да я монтират , първо ми предложиха заместваща кола защото им трябвало повече време , а след това ме изненадаха че пристигналата лайстна била дефектна и ще поръчат нова

Голяма забава
Нямам думи , щом и резервните части са с такива качество. Аз закупих готова конфигурация но този хром пакет мисля , че ще го пропусна за следващата ми поръчана кола
Superb Combi MK3 FL L&K 2.0 TSI/140 kW/DSG7
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Еуратек
bobrock, то май лошото е, че още два шефа на другата редица са тръгнали 
Дано ти ги признаят.
Бтв лайстната изглежда доста зле на снимката. Идв ми на мисълта (както казваше един бивш/настоящ премиер) .. как не са те питали дали не я закачаш с твърди обувки като слизаш?
Дано ти ги признаят.
Бтв лайстната изглежда доста зле на снимката. Идв ми на мисълта (както казваше един бивш/настоящ премиер) .. как не са те питали дали не я закачаш с твърди обувки като слизаш?
Последно промяна от Sec8200 на 03.09.2024, 17:59:36, променено общо 1 път.
- FaKeR
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;
Еуратек
Само да вметна, че се пише шеВ, шеФа е на работа
А иначе за лайстната - може да е била погрешно съхранявана и транспортирана. Не й трябва много, за да се деформира.
А иначе за лайстната - може да е била погрешно съхранявана и транспортирана. Не й трябва много, за да се деформира.
-
Sec8200
- Гараж: под наем