Сеат
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Сеат
Тази предна броня не ми харесва. Старата беше по-добре. Обратно ми е мнението за Октавията. Новата броня повече ме кефи.
Бъкета са много яки...Но бяха цифра и са без подгрев -за тях не се предлагаше.
Бъкета са много яки...Но бяха цифра и са без подгрев -за тях не се предлагаше.

- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Сеат
По въпроса с цените - говорих преди нова година с представителството, като самите те са изненадани, че още не са им дали ценоразпис. Из Европата отдавна има цени. У нас винаги идват със закъснене.
@Sawyer - изчай малко, от средата на годината нататък ще са в перманентна промоция
Сеат държат високите цени за много кратък период.

@Sawyer - изчай малко, от средата на годината нататък ще са в перманентна промоция
BlackPearl написа:Новата броня повече ме кефи.
Сега чакам някой да изтъкне как вложените Шкодата материали са по-хубави от сеатскитеigeorgiev82 написа: Както и да я гледам,Купрата изкъртва РС-а с визия и показатели.
goAPR
- BlackPearl
Сеат
Сеат-а няма да има квото 4х4 за БГ си мисля.
П.С: Предната броня на фейса на Сеат-а не ми харесва!

- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Сеат
Абе "сапунисали" са те малкоStuci написа:По въпроса с цените - говорих преди нова година с представителството
Мхм,като че ли са от различно 'котило".Stuci написа:Сега чакам някой да изтъкне как вложените Шкодата материали са по-хубави от сеатските
Сектанти ко да ги правиш
- igeorgiev82
Сеат
Ще има,ще има.За ST само обаче.BlackPearl написа:Сеат-а няма да има квото 4х4 за БГ си мисля.
- BlackPearl
Сеат
За Купра мисля, че няма да пуснат квоти за БГ.
П.С: Супърб Спортлайн, няма да е сам!
Мисля, че Сеат правят някакви изчисления и за нашите локации ако искаме квота - мисля , че се въртеше някаква цифра от около 40. А нашите 40....няма как да продадат. Мисля, че даже квотата се предплаща или нещо от сорта.
Не съм сигурен , говоря малко наизуст, по спомен и по твърдения на НИКИ (D_Power).
Сеат изискват минимум 20% капаро за Купра.- това им бяха условията аз като исках да поръчвам. И даваха около 6 месеца доставка.
П.С: Супърб Спортлайн, няма да е сам!
Мисля, че Сеат правят някакви изчисления и за нашите локации ако искаме квота - мисля , че се въртеше някаква цифра от около 40. А нашите 40....няма как да продадат. Мисля, че даже квотата се предплаща или нещо от сорта.
Не съм сигурен , говоря малко наизуст, по спомен и по твърдения на НИКИ (D_Power).
Сеат изискват минимум 20% капаро за Купра.- това им бяха условията аз като исках да поръчвам. И даваха около 6 месеца доставка.

- Stuci
- Обратна връзка:
Сеат
Казаха ми категорично, че има 4х4 за комбарата. Като питах за хеча, човекът вика "може да има изненади"BlackPearl написа:Сеат-а няма да има квото 4х4 за БГ си мисля.
Ако ми дадат Купра 4х4 за 50k, пазарувам!
goAPR
- BlackPearl
- igeorgiev82
Сеат
Е ти пък,доста хора го чакат това 4x4.Ноември месец,имаше около 10-тина Купри на паркинга в Дружба.Специално питах за тях и казаха,че всички са продадени.Така че,не е като да няма интерес.Лично днес,видях да свалят една чисто новичка.Горкия човечец, едвам я свали от автовоза и паркира с тея летни гуми в този сняг. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- BlackPearl
- Stuci
- Обратна връзка:
Сеат
Ще има 4х4 и за наш Ганьо, няма страшно! Кеш и мерак да има само
Аз съм в списъка с чакащите (заявих интерес преди да почна да се заниавам по-сериозно с моята) и като изкарат цени, веднага ще ми звъннат
...или поне така казаха.
goAPR
- Stuci
- Обратна връзка:
- igeorgiev82
Сеат
И тея преядоха с оная специална лютеница ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T