Нефункциониращ Инфотейнмънт BOLERO

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
StanST

Шкода Новак

Мнение от StanST »

За съжаление, днес 30ти Август Инфотеймънт системата ми СПРЯ да функционира
Инфотеймънт системата BOLERO, работеше безупречно, до един определен момент, използвах всички функции на системата докато не спрях за 10мин до Магазин, след като се качих в колата видях, че Сензорния ми Екран не Функционира (не приема абсолютно никакви команди с пръст).Освен Сензорния ми екран, сензорните бутони от двете страни на екрана СЪЩО НЕ РАБОТЯТ.Успявам да се свържа с телефона си, да проведа разговор през колата, да сменя песни, но от централния ми панел работят само Физическите копчета (ротационен контролер от ляво и от дясно). С копчето за включване/изключване на инфотеъмънт системата успях да рестартирам НО БЕЗ РЕЗУЛТАТ

Колата е Супърб L&K 2.0 TDI 147kW 4х4 фейслифт произведена 2024год.

някои да е имал подобен или същия проблем?
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

НЕфунционираш Инфотейнмънт BOLERO

Мнение от Цецо75 »

Ако утре като я запалиш не работи - води я в ЕТ, нали е гаранционна.
Бееееее.....
Аватар
StanST

Шкода Новак

Мнение от StanST »

Това е най-притеснителното, най-близкото ЕТ е нс 2550км 🥹 ще сваля акумулатора да видим 🥲
Аватар
atanashh

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG

Мнение от atanashh »

Аз имах преди месец-два този проблем и помислих, че е изгорял дисплея направо. Точно както го описвате - нищо с допир не работеше. Рестарт на системата и гасене/палене на колата също не помогна. При мен дисплея беше много топъл на допир и според мен беше прегрял. Загасих колата, оставих я на сянка 2 часа и вечерта си запали, дано и при вас да е така!
Аватар
FaKeR

Škoda Фен²

Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;

Мнение от FaKeR »

И при мен в най-големите жеги болерото не искаше да светне, случи ми се само веднъж.
Пежото даже веднъж ми каза, че намаля силата на музиката поради прекомерна температура на мултимедията (сефте видях такъв надпис за 5 години).
Аватар
StanST

Шкода Новак

Мнение от StanST »

Ъпдейт на фирмуеър-а или нещо такова бла бла. Още не съм успял да им я закарам 🥲
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”