Температурен датчик!
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Plamen_geogiev
Температурен датчик!
Колеги,имам проблем с Шкода Фабия 1-1.9TDI 101к.с. Днес в движение светна датчика на таблото за антифриза. Спрях колата да я огледам, няма никъде теч на антифриз, пистовия ремък си е на място, няма да надува маркучи. Запалих я и потеглих полека, направи ми впечатление, че показанията на гориво играят. Нафта има поне 3/4 в резервоара. След 2 км , светна отново температурния датчик ,горивото отиде на крайно дясно и веднага слезе на 0 крайно ляво (все едно няма нафта). Стрелката на температура си стой на 90 градуса, без да мърда, но датчика си свети в червено. Мисля, в понеделник да я закача, да видя диагностиката дали ще хване проблема. Също се съмнявам, че таблото е приключило . Ако сте имали подобен проблем, бих се радвал да споделите решението му!