Octavia 3 vRS
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Sawyer
- Гараж: ///
Octavia 3 vRS
Като дизайн е просто приемлива (не ми харесва повече от досегашната), обаче под ламарините - сериозен скок нагоре в сравнение с моята RS-ка. Силна кола 
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Octavia 3 vRS
долната част на RS бронята е по интересна, фаровете са спорни ,но... RS ще се продават пак доста на тези пари с това оборудване ...нормалните служебки яко.
Ние си чешем езиците,но те са го сметнали
Ние си чешем езиците,но те са го сметнали
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Octavia 3 vRS
той Йозеф каза...трябва да се отличава на пътя... успяли са (по един или друг начин)
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Octavia 3 vRS
Май се обърка нещоТТодоров написа:отивам да капарирам фейслифт vRS, харесва ми
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
-
Sec8200
Octavia 3 vRS
таен замисъл...надъхвам хората, после ще си купя от някой 'стара' vRS за без париmasterOne написа:Май се обърка нещоТТодоров написа:отивам да капарирам фейслифт vRS, харесва ми
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Octavia 3 vRS
Недей плака, ремапваш и караш дизелов vrsТТодоров написа:таен замисъл...надъхвам хората, после ще си купя от някой 'стара' vRS за без париmasterOne написа:Май се обърка нещоТТодоров написа:отивам да капарирам фейслифт vRS, харесва ми))
goAPR
- Sawyer
Octavia 3 vRS
На дизеловата й идва леко подарен vRS баджът, та... не е кой знае каква утеха ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- Stuci
- Обратна връзка:
Octavia 3 vRS
Така е, щом има неRS-ка, която те лупа както си иска (цивилното Оки 1.8 тси), халал да са му емблемитеSawyer написа:На дизеловата й идва леко подарен vRS баджът, та... не е кой знае каква утеха
goAPR
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Octavia 3 vRS
Е, ти имаш подобрения.
То по тази логика, можя някоя стара изгнила Астра ГСИ (LET) да ни тупне и.......
То по тази логика, можя някоя стара изгнила Астра ГСИ (LET) да ни тупне и.......

- Stuci
- Обратна връзка:
Octavia 3 vRS
Че аз не говоря за себе си, а за Октавия 1.8 tsi. Аз на стоковия vrs бензин ще му тегля ножаBlackPearl написа:Е, ти имаш подобрения.
goAPR
-
Sec8200
Octavia 3 vRS
Честно казано се шегувам, ок съм с моята.
Но си признавам като купувах гледах и vRS като опция - заради визията, по-стегнатото поведение, управлението (волана) с по-малко обороти също ми хареса и другото заради спирачките. Но се оказа разход,който не исках да платя, за добро или не.
Единствено големия заден спойлер ми идва малко по-показен.
И да,ако ще е vRS да в бензин, поне за мен. Живи и здрави след 5г може О4 vRS бензин 245кс.
Но си признавам като купувах гледах и vRS като опция - заради визията, по-стегнатото поведение, управлението (волана) с по-малко обороти също ми хареса и другото заради спирачките. Но се оказа разход,който не исках да платя, за добро или не.
Единствено големия заден спойлер ми идва малко по-показен.
И да,ако ще е vRS да в бензин, поне за мен. Живи и здрави след 5г може О4 vRS бензин 245кс.
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Octavia 3 vRS
Абе не е точно така....имам в Русе познат с О2 ФЛ - 1.8 ТСИ - няколко пъти сме се гонили с него - на старт доволно си правя една кола разлика - и това говорим до над 140-150 км/ч. Сменяли сме се - той е карал моята - аз неговата - и пак е имало такава разлика - с неговата като съм изоставам от моята дето той я кара. Така че тия цифри сухите - нещо не ги приемайте за чиста монета.
И да кажа - сток 170 коня съм си....
И да кажа - сток 170 коня съм си....
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Sawyer
Octavia 3 vRS
Според мен дизеловият вариант не заслужава емблема vRS - още докато карах дизеловата RS-ка съм споделял с приятели.
И О2, и О3 vRS TDI изглеждат доста по-приятно от "нормалната" кола и вървят прилично, но разликата между тях и бензиновите версии е от земята до небето. Имам чувството, че TDI вариантът е за клиенти, които държат на визията на vRS, но не и на вървежа - стига им просто да имат една относително пъргава кола, която да дава нисък разход на гориво за динамиката си. Ако караш много, разходът е от значение, спор няма.
От позицията на човек, опитал и двата варианта, мога да кажа, че ако не е бензинова... vRS емблемата не е на място![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
И О2, и О3 vRS TDI изглеждат доста по-приятно от "нормалната" кола и вървят прилично, но разликата между тях и бензиновите версии е от земята до небето. Имам чувството, че TDI вариантът е за клиенти, които държат на визията на vRS, но не и на вървежа - стига им просто да имат една относително пъргава кола, която да дава нисък разход на гориво за динамиката си. Ако караш много, разходът е от значение, спор няма.
От позицията на човек, опитал и двата варианта, мога да кажа, че ако не е бензинова... vRS емблемата не е на място
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T