Проблем с дръжките на нов камик

Модел Yeti от 2009 до 2017
Karoq от 2017
Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
baijoro

Škoda Ентусиаст

Гараж: Оctavia 3 FL 2.O TDI

Мнение от baijoro »

Аз като написах в началото, че стоте %, че ЕТ ще подмени лайстните хич не са сигурни, никой не се съгласи с мен, ама ей го на...
sjilx написа: 21.08.2024, 11:15:03 Явно не им пука за клиентите, веднъж като им вземат парите
Явно няма промяна от 2005г, когато на мен ми отказаха за протритата боя.
yahoo

Шкода Новак

Мнение от yahoo »

Играх го същия филм само че с дигиталния кокпит на супърб. През средата имаше цял ред изгорели пиксели. Давам им я в гаранция да я оправят и ми звънят след 1 седмица, че те го били показали на шкода Чехия и те заключили, че съм го бил почиствал с препарати и затова станало така. Пълни глупости, побеснях, вдигнах им скандал, защото на всичкото отгоре ми казват, че не искат да ми дадат протокол, на който пише причината за отказаната гаранция и да се подпишат на него. След малко повишаване на тон успяха да напишат такъв и да се подпишат. Веднага пуснах жалба към КЗП. И кво се оказва- когато колата е на лизинг те нищо не могат да направят, защото реално не я притежавам(ето една причина защо потребителският кредит е по-добра опция от лизинга). Побеснях за втори път. И преди да стигна до адвокат им изнамерих мейла на Шкода Чехия(infoline@skoda-auto.cz) и им писах дълъг мейл с обяснения, че нищо не съм правил аз и че ще се обърна към адвокат ако не желаят да поемат отговорност. Оказа се, че този мейл е автоматизирана тикет система. Започна комуникация с всякакви нива на съпорт. Накрая казаха, че ще направят разследване по случая. И в крайна сметка ми звънят от маркетинг отдела на Еуратек, за да ми кажат, че заключението е следното: “Ние не се отказваме от твърдението, че дисплеят е бил чистен с химия, но понеже искаме да останете наш верен клиент, Шкода Чехия бяха така добри да предоставят безвъзмездно частите, а пък Шкода Дружба бяха така добри да предоставят безвъзмездно трудът си.” Вътрешно се посмях, но им казах, че наистина съм много благодарен за тази щедрост от тяхна страна и съм радостен, че казусът се разреши. И така ми го смениха, като искаха дебело да подчертаят, че не е по гаранция.

Моят съвет е да направиш същото и да не ги оставяш. Пиши и ти до Шкода Чехия ако трябва, леко ги заплашвай с адвокат и би трябвало да ти ги сменят.

П.п. Забравих да вметна, че и аз бях намерил в британския шкода форум човек със същия проблем и там дилърът го сменил без никакви проблеми. Не пропуснах и това да им кажа.
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Мнение от odo »

sjilx,
Пиши на Васко @_v_, и направо спретвайте една жалба. Няма какво да им се обясняваш.
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Октавия Скаут

Мнение от _v_ »

sjilx написа: 29.07.2024, 11:30:20 Здравейте, имам следния случай - онзи ден се загледах в пасажерската врата и от вътрешната страна хромирания елемент по продължение на дръжката за отваряне се е нацепил и лайсната от пиано лак се се цепнала. Не е удряно изобщо. Да ходя ли в ЕТ да го оправят. Това гаранционно ли ще мине или да търся каското? За мен си е дефект, тъй като знам как я пазя и че удар изобщо не е имало а това е тръгнало да се пука на кола на 7 месеца.
Поздрави!
трябва да се предяви рекламация по гаранция.

Със сигурност не е за застраховател.
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
sjilx

Шкода Новак

Мнение от sjilx »

Така, разговарях с кого ли не. Препращат ми имейла на всякакви лица. Накрая ми писаха от някакъв имейл "skoda.team", да ми кажат, че са разгледали случая с шкода и сервиза в Плевен, и са констатирали, че нищо не може да се направи и си държат, че щетата е причинена от препарати (които както вече няколко пъти им казах не са използвани по вътрешността на колата). Така, че искам им протокол и ги пращам на кзп.
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kamiq, Karoq, Yeti”