Помощ - надежден майстор/сервиз в Троян?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Ronalddd
Здравейте, колеги!
От известно време съм горд собственик на Skoda Octavia combi, 1.9 TDI, 105 коня, помпа-дюза.
Отскоро живея по Троян и нямам много познати, които да попитам за надежден майстор/сервиз в региона и затова реши да се обърна към вас.
Моля ви, насочете ме към надежден и сериозен човек, който да направи едно обслужване (смяна на ангренаж, ролки, водна помпа и филтри) в Троян и региона.
Очаквам вашите предложения.
От известно време съм горд собственик на Skoda Octavia combi, 1.9 TDI, 105 коня, помпа-дюза.
Отскоро живея по Троян и нямам много познати, които да попитам за надежден майстор/сервиз в региона и затова реши да се обърна към вас.
Моля ви, насочете ме към надежден и сериозен човек, който да направи едно обслужване (смяна на ангренаж, ролки, водна помпа и филтри) в Троян и региона.
Очаквам вашите предложения.
-
al_tishone
- Гараж: Skoda 120L, Renault 19, Ranault Megane Scenic, Skoda Octavia 1, Skoda Octavia 3
- Обратна връзка:
Търси Пижо. Попитай някой в града да ти даде негови контакти. Успех
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Имам познат в Троян, който е фен на ВАГ, ама си кара колите в София при Д-брос за разни ремонти и обслужвания. Ще го питам утре дали има някой читав в Троян дето да свърши работата.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Impress_me
- Гараж: Ex: Октавия 2.0ТДИ РС 2008
Ex: Октавия 2.0ТДИ ДСГ РС 2016
Ех: Фабия Монте Карло 1.0ТСИ ДСГ 2018
Ех: BMW X1 18d F48 x-drive
Ех: Skoda Fabia mk3 R5 Edition
Ex: MB W213 All-Terrain
Ex: BMW X1 20d F48 x-drive
Current: BMW 530i x-drive G31
Current: Служебно Камри
Следя с интерес, че буквално всеки уикенд съм там.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Ако ви трябва сервиз за гуми, имам човек там 
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Impress_me
- Гараж: Ex: Октавия 2.0ТДИ РС 2008
Ex: Октавия 2.0ТДИ ДСГ РС 2016
Ех: Фабия Монте Карло 1.0ТСИ ДСГ 2018
Ех: BMW X1 18d F48 x-drive
Ех: Skoda Fabia mk3 R5 Edition
Ex: MB W213 All-Terrain
Ex: BMW X1 20d F48 x-drive
Current: BMW 530i x-drive G31
Current: Служебно Камри
Давай направо координати
- SHQ
- Гараж: Octavia I L&K 1.9 TDI 110hp
На излизане към Беклемето имаше някакъв по голям сервиз, там ми сменяха динамо един петък следобед, като закъсах. Малко ме одраха ама като цяло съм доволен, някакви братя бяха. Имаха си доста коли чакащи ама ме видях аче съм на зор и не ме върнаха.
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Ronalddd,
КРАЕВ ООД- Auto BOX, ул. Васил Левски 399, на входа на Троян откъм Ловеч
КРАЕВ ООД- Auto BOX, ул. Васил Левски 399, на входа на Троян откъм Ловеч
-
Ronalddd
Благодаря, колега! Ти какво си ремонтирал при тях и с какви впечатления остана от работата, отношението и цените им? Питам, защото съм си патил вече от некоректни майстори и имам едно на ум. Та мисълта ми е дали са наши хора и мога да им имам доверие?
Благодаря!
-
pepi
- Гараж: Octavia
Ако не ти е далече Севлиево, мога да ти дам контакт на много свестен и кадърен майстор
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Фирмата ни е клиент /работя в банка/ и разпитах колегите от офиса в Троян, с които се познавам доста добре и им имам пълно доверие. Лични впечатления нямам, но всички си ремонтират колите в този сервиз. Били много коректни и педантични в работата си, имат доста добро оборудване. Препоръчаха ми още един сервиз, но този бил с предимство, затова не съм го цитирал.