Покупка на Шкода Румстър

Модел Roomster от 2006 - до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
MITABLEK

Шкода Новак

Покупка на Шкода Румстър

Мнение от MITABLEK »

Здравейте,шкодаджий.Обмислям покупка на шкода румстър 2011г.Някакви съвети за дизел или бензин.За 1.6 тди 105 коня какво ви е мнението?И ако някой има за продаване такава да пише.Благодаря.
tomich

Шкода Новак

Гараж: Roomster 08.2010г. 1.6 tdi , 90к.с.

Покупка на Шкода Румстър

Мнение от tomich »

Здравей,моята е 1.6 tdi комънрейл 90к.с. август 2010г.,купих я 2020г...Вече около 50000км. смених съединител с маховик всичко със смяната 800лв.(Веднага след покупката),скоро два кабела даваха проблем 120лв.,смених подгревни свещи оригинални 100лв.,,но май нямаше нужда,акумулатор 145лв.,шофьорската врата се заключва и отключва само с ключа.Имам един звук при включване на климатика спира,казаха ми, че е от лагер или ролката на динамото,но когато дойде смяна на ремъци тогава-звука си е откакто съм я взел.Понякога на студен старт оборотите играят ,но за около 1 - 2 минути и после всичко си е нормално-така си е от както съм я купил.Като цяло
Моята е продавам в момента.
Roomster 2010г. 1.6 tdi , 90к.с.
Аватар
stanley

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
Обратна връзка:

Покупка на Шкода Румстър

Мнение от stanley »

tomich написа: 23.08.2024, 13:18:08 лагер или ролката на динамото
При мен имаше подобен звук от ролката (съединителя) на компресора на климатика. При включване на климатика тракането изчезваше.
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Roomster”