Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Привет на всички, търся хубави и здрави джанти за Супърб 3 , като изискванията ми са следните:
- 18 цола , J7.5-8.5, ET 35-40
Към момента като дизайн съм се спрял на следните
Успех в търсенето.
Според мен широчина на джантата по-малка от 8J няма да стои хубаво. И за гумите: размер 225/45R18 или 235/40, а не като тези на снимките. Погледни и в cars.bg, има доста добри попадения.
Последно промяна от donci на 11.01.2023, 20:54:13, променено общо 1 път.
adventure77 написа: 22.08.2024, 17:01:46
Имам последните със зимни гуми bridgestone lm005 225/40/18
А дали е чакал година и половина колегата, та да се вдигат от пепелта теми.
Щом са за продан пуснете си една нова тема със съответните снимки, чиста работа.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.