Проблем с предните тонколони

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
SkodaOctaviaScout08

Шкода Новак

Мнение от SkodaOctaviaScout08 »

Здравейте. И аз като новите, пускам си нови темички, понеже и аз ровя по цял ден...който иска да удари рамо ще удари, който ще хока ,че не съм търсил да подминава...как да е. Замириса на изгоряло на мястото на шофьора, предните тонколони спряха са свирят, само задните се чуват. При стоене в колата ,през определен интервал се чува пукане в дясна предна врата..от колоните. При отключване на колата също пука, чак отвън се чува. При пускане на музиката също.отворих шофьорската врата,пищялката направо падна.. махнах я от буксата,но пак е така...пук та пук. Някой да е минавал по тоя път.. да подскаже?!Модела е Октавия 2 Скаут 2008г. Музиката е оригиналната Саунд Систем. Благодарско!!
marvel

Шкода Новак

Гараж: OCTAVIA 2 2006 2.0 FSI
DUSTER ECO-G 2023

Мнение от marvel »

Проблемите които аз съм имал, протрит кабел в гофрето на вратата, и на единия говорител беше паднал магнита.
Аватар
joro_kem

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI

Мнение от joro_kem »

Пич, явно имаш проблеми с инсталацията, вземи мерки, преди да е станало късно!
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”