https://www.kaercher.com/bg/home-garden ... 83500.html
Поздрави,

Имам в колата една автомобилна мини-прахосмукачка Daweoo, жична, 12V, 95W. Ползвал съм я 4-5 пъти, предимно на море, за да събера едрия пясък и камъчета от пода. За друго почти не става. Бръмчи, но не смуче въпреки тънките накрайници. Успявал съм с нея само да попочистя отгоре-отгоре, ползвайки заедно с нея бояджийска четка. Имай това предвид с тези мини-прахосмукачки. Изглеждат красиви и модерни, ама не вършат работа.

Привет, супърб 3 от миналата година, това с махането на колонката не ми звучи много лесно, утре ще ходя до тях да сменам маслото на 12к км и ще питам за наличности на тези щипки, ако имат взимам и мога ли да разчитам на теб за смяната?JORDITO написа: 19.08.2024, 01:42:55 kevin1, каква кола? Държача се продава в Еуратек и беше нещо 5-6 лв. Маха се колонката и отзад се закрепва с едно винтче. Сменял съм го на няколко колеги с Октавия 3 и Супърб 3.
И да нямат, пусни го на поръчка за 5 дни. После ще го сменим.
Здравей,Драгомир написа: 25.07.2024, 17:22:24 Никога не съм имал проблем с машината за жетони.
Може и с приложение да се плати, но не съм го ползвал.
Пяна не ползвам. Нося си препарат за предизмиване и кофа с шампоан и гъби.
Когато не мия с шампоан ползвам програмата с прах. При не много мръсна кола върши работа.
Да, всички мислят,че в официалния вносител,частите са много скъпи.
какво толкова ще правят за 4 часа отвън?