Skoda Superb III facelift смяна на предна гума

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
dpenov

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 2 FL 1.4 TSI

Мнение от dpenov »

Ето видеото. Интересното започва от 06:00
Аватар
bbbkompot

Шкода Новак

Гараж: Skoda Superb III Facelift Combi 4x4 L&K

Мнение от bbbkompot »

Днес сложих новите гуми на предната ос и мога да потвърдя че за 100км(от които 70% градско) усетих поне в 5 завоя да се “нося” леко. От гумата ли е защото мирише на ново и още не се е “разработила” или от внушение заради клипа по-горе, все си мисля, че до миналия ден със старите гуми нямаше драми. Туко виж това с новите гуми отзад може да се окаже правилният избор. Ако някой случайно попадне в такава ситуация нека сподели. Ще бъде полезно.
PS: тези goodyear май са по-тихи от контито. Друг плюс или минус не виждам, освен че са неприятно скъпи.
OctavianNot

Škoda Фен

Гараж: Škoda Karoq

Мнение от OctavianNot »

Не искам да спамя, но как е възможно да се носи.. та нали затова е 4x4 - да компенсира?
И малко уточняващи въпроси - с каква скорост бяха завоите и на 5 от колко?
Аватар
bbbkompot

Шкода Новак

Гараж: Skoda Superb III Facelift Combi 4x4 L&K

Мнение от bbbkompot »

OctavianNot написа: 18.08.2024, 11:12:48 Не искам да спамя, но как е възможно да се носи.. та нали затова е 4x4 - да компенсира?
И малко уточняващи въпроси - с каква скорост бяха завоите и на 5 от колко?
Не знам дали беше поднасяне/недозавиване, но отбелязвам, че това се случваше в границите от 40-60 при завой.В интерес на истината уикенда направих едни бързи 700км и ми се струва, че този феномен изчезна, май гумите се разработиха 😂(или просто не съм се отпускал). Държа да отбележа, че чак на жена ми ѝ направи впечатление, че тези гуми са по-тихи. За сега съм без други забележки, времето ще покаже.
Migell

Шкода Новак

Гараж: Superb III 2019 2.0 tdi 190 7DSG (комбе)

Мнение от Migell »

Един съвет от мен - мини реглаж на мостовете. Нещо не ми се струва ОК да има такива разминавания в износването. Не са фрапиращи разликите де, но аз бих го проверил.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”