Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Хотелът разполагат със:
2 бр. апартамента -хол+спалня за 4 възрастни или 2-ма+ 2 деца
6 бр. студиа
10 бр. двойни стаи
2 бр. единични стаи
Цени:
Единична стая - 50 лв.
Двойна стая - 75 лв.
Студио - 90 лв.
Апартамент - 105 лв.
Цените са на база BB - нощувка+закуска. От посочените цени ще ползваме отстъпка в размер на 15% при 2 бр. нощувки
МОЛЯ, всеки който реши да присъства да пише в темата, като посочи :
- две имена
- брой души и вид стая
Чакам вашите отговори до петък 13-ти януари,
след което ще изпратим капаро в размер на 50%
Не знам....
Който превари...чакаме Ицето и Морковака и те да кажат.
Ицето сигурно и той от 23 ще дойде, да си покараме ски доволно, а Морковака не знам.
Има грехове да изкупва....дядо Архимандрид ще го мине под расото!
BlackPearl написа:Не знам....
Който превари...чакаме Ицето и Морковака и те да кажат.
Ицето сигурно и той от 23 ще дойде, да си покараме ски доволно, а Морковака не знам.
Има грехове да изкупва....дядо Архимандрид ще го мине под расото!
ЮДА... резервирано от МЕН! Архимандрид този път ще дойде ли - аз два пъти подред не го виждам. Забравихме расото....