gbuyukliev написа: 01.08.2024, 11:18:28
Като се качвам на магистралата искам да ускоря максимално бързо, понякога трябва да намеря пролука дори в Цариградско и искам да ускоря максимално бързо. Като изпреварвам тир извънградско, съвсем искам да мога да ускорявам по-бързо. Ако съм на хубави празни серпентини извънградско, с и без това недостижимото ограничение 90, направо ме подтиска ако не карам колата си до червено на по-ниски предавки, а съм я забил на 1500 оборота в Comfort.
"Повече от 190 коня не ти трябват" е изключително невярно твърдение за всеки, който намира каквото и да било удоволствие в шофирането.
Ето затова казвам, че автора трчбва да си прецени за какво му трябва колата.
А конкретно твойте разсъждения:
Като се качвам на магистралата искам да ускоря максимално бързо - в повечето случай включвайки се навлизаш с 90 и трябва да ускориш до 140 и искаш да ми кажеш, че ти правейкиго за 2 секунди, а аз за примерно за 4 секунди, променя нещо в глобалната картинка.
това въжи и за другите ти примери.
При все, че 98% от движещите се карат даже под ограниченията на скороста.
Много често ми се е случвало не визирам точно теб, ама хора с по скъпи и мощни коли точно така, да ми излизат и да изпреварват и накрая на първия светофар съм пак след тях карайки си съвсем нормално.
Не ме разбирай погрешно, и аз обичам по-мощни коли. Разбирасе, че удоволствието от ускорението е незаменимо. Ама ако автора има притеснение за разхода това не са неговите коли.