Има си процедура в Одиса за калибриране. Изпълнява се и това е. Никой не мърда ръчно линии.
Много се обяснявате при приемчиците.
Отиваш и казваш: "Добър ден, искам калибриране на 360 камерите. Моля запишете ми един час диагностика за 80 лв. Чао."
Има си процедура в Одиса за калибриране. Изпълнява се и това е. Никой не мърда ръчно линии.
Много се обяснявате при приемчиците.
Цялата продецура by design е доста сложна, щом си има отделен комплект за калибриране, включваш лазер:

Ако миглите във фара светят имаш адаптивни фарове със затъмняване. Не си спомням как се казваше екстрата, но моят Супърб беше с такива и когато фаровете бяха на дълги автоматични ясно се виждаха зоните на затъмнение.
Точно това е.
JORDITOMigell написа: 28.07.2024, 13:30:02 Остава ми да разбера само може ли лесно и срещу какви суми да се добави задна камера
Може камера. Има 2 варианта.Migell написа: 28.07.2024, 13:30:02 Остава ми да разбера само може ли лесно и срещу какви суми да се добави задна камера
За да са адаптивни, кода на фаровете трябва да завършва на B.n_ivanov написа: 20.06.2024, 10:13:45Проверих серийните номера на моите фарове и се оказа, че са тези 3V2941015А и 3V2941016А, което значи, че самите фарове не са SLA (Smart Light Assist). За момента нямам намерение да ги сменям, а и едва ли ще тръгна да го правя и за в бъдеще.n_ivanov написа: 19.06.2024, 15:46:20 DRL with stripes - уж ми прие активацията, но "чертичките" не се пуснаха. Четох, че имало значение от серийният номер на фаровете - ако завършва на А, няма как да стане, ако завършва на В можело да се активира. После ще сляза до колата за да проверя моите от коя серия са.
Ако реално е на тези километри още нищо. Евентуално една смяна на всички масла.Kayso написа: 29.07.2024, 13:47:25 За какво да се оглеждам по колата? На тези километри какво трябва да и се сменя? И като цяло какво е мнението за тази конфиргурация?