Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Някой беше писал за новия пасат някъде из темите , ама не го намирам.
Та изгледах ревюто на Дизирайдерс , ми …….. това нещо ми изглежда по-китайско и от Хавал . Може да е от снимките , щото не съм го виждал , нито карал , нооо !?!
Както вървят нещата скоро няма да имам VW , за пръв път от 20 години
То си е лично мнение, но при положение, че новият супърб и новият пасат са почти еднакви, ако трябваше да избирам сега, бих клонил към пасата. Естествено в крайна сметка отстъпките биха били решаващи
Тъста смени стария Тигуан с новия тая седмица. Много добре са го натупали с екстри - фарове, дисплеи, харман кардон, памет и масажи и на двете седалки, ФИЗИЧЕСКИ бутони на волана (старите с тъч бяха много неудобни) и други благини. Стария обаче изглежда доста по-агресивен. За сметка на това новия е много по-модерен вътре и доста пораснал.
Скоростите вече са горе на таблото зад волана. Иска си свикване
2.0тди са го върнали на 190 коня, а аз очаквах 200 коня. Явно има някаква ревизия.
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
peyopetrishki написа: 08.08.2024, 20:38:46
само със Сири
А в навигация ? Така са направени приложенията просто. И аз не мога да търся в Spotify/Youtube music/контакти. Само в навигацията. Или поне само там съм видял за момента.
pavel31 написа: 28.08.2024, 09:30:59
Определено една епоха ще си ходи ... Само се чудя как ли ще са тия хибриди ...
Нямаше как немските производители да не признаят грешката си. Решиха, че ще прескочат технологията на пълния хибрид /самозареждащ се, HEV/ ще минат с MHEV и PHEV направо към BEV обаче пазарът по трудния начин ги накара да преосмислят плановете и сега ще правят пълни хибриди, защото техните продажби растат. Обаче закъсняха доста от японците.