![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
OCTAVIA IV FACE 1.5 MILD HYBRID
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Bucket
- Гараж: О2 комби, '11, CAYC, 4x4 L&K
- Обратна връзка:
Едва ли в тоя живот ще разбера как, защо и с какъв акъл хората харесват такова плоско, безлично, скучно и безхаркатерно таблетче вместо нормални уреди за табло, но здраве да е, какво ли разбирам аз. ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Харесват, не харесват много по-евтино е да сложиш един таблет, вместо копчета, дизайн да мислиш, ергономия и т.н.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Много съм доволен, че Мразко има универсални превключватели за климатика , радио и прочее.
Уж глобяваме за телефони в колата, а в същото време тази дигитализация отнема ужасно много от следенето на пътя.Според мен е наложително след определена скорост да не можеш да чоплиш.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Споко следващото поколение коли, ще действа направо мисловно. През чипа в главата ... или в задника.
Истината е, че по-младите шаренията ги кефи. Те обичат да чешат екрана, да вървят анимацийки, скинове, апликации... Дъртаците трябва да се примирим, младите са таргета на производителите, не ние. Освен това, както вече се писа, от екрана марджина на печалба е по - висок за производителя, т.е. всички са хепи... без дъртаците, ама те да се оправят.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Истината е, че по-младите шаренията ги кефи. Те обичат да чешат екрана, да вървят анимацийки, скинове, апликации... Дъртаците трябва да се примирим, младите са таргета на производителите, не ние. Освен това, както вече се писа, от екрана марджина на печалба е по - висок за производителя, т.е. всички са хепи... без дъртаците, ама те да се оправят.
Прав си. Няма да разбереш. Щото вече си дрЪт.Bucket написа: 25.07.2024, 08:41:55 Едва ли в тоя живот ще разбера как, защо и с какъв акъл хората харесват такова плоско, безлично, скучно и безхаркатерно таблетче вместо нормални уреди за табло, но здраве да е, какво ли разбирам аз.
Бееееее.....
- lybrator
- Гараж: '16 Ibiza Cupra 1.8 192 FWD MQ350
'18 Tiguan 1.4 150 4motion DQ250
'19 Leon Cupra ST300 4drive DQ381
Не разбирам логиката при Октавия МК3 и при МК4 фейслифтът да е извратено по-грозен от при-фейс модела.
Не вярвам да го правят, за да може да се запази интереса за изцяло новия моел, който идва след фейслифта на текущия да речем.
Явно разчитат на сериозните продажби на модела, които така или иначе са факт. Може би смятат, че каквото и ла*но да сътворят, то пак ще се купува.
Не вярвам да го правят, за да може да се запази интереса за изцяло новия моел, който идва след фейслифта на текущия да речем.
Явно разчитат на сериозните продажби на модела, които така или иначе са факт. Може би смятат, че каквото и ла*но да сътворят, то пак ще се купува.
-
style34
О3 фейс остаря добре?!
Абсолютна грозотия, а вариантът с обикновени фарове и стопове е потрес.
О4 е топ, фейса е наистина грозен. Фаровете го съсипват.
Абсолютна грозотия, а вариантът с обикновени фарове и стопове е потрес.
О4 е топ, фейса е наистина грозен. Фаровете го съсипват.
-
style34
Всичко е в главата, според мен и подсъзнателни възприятия.
Все пак има някакви тенденции и ти знаеш какви са те. Едното все пак е модел с 3 години по-стар от другия.
Все пак има някакви тенденции и ти знаеш какви са те. Едното все пак е модел с 3 години по-стар от другия.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Ами с такива "конспирации" си вадя хляба, та затуй така си мисля. Нямам никакво намерение да те убеждавам, просто погледни какво прави Мъск.gbuyukliev написа: 25.07.2024, 13:05:03 Според мен това с разходите, при екраните в частност, е малко конспиративна теория.
Факт. Чипа в задника също.gbuyukliev написа: 25.07.2024, 13:05:03 Дигитализацията и виртуализацията са нищо повече от неизбежното бъдеще...
Бееееее.....
-
sickle
Не знам какво милеете за тия копчета като на О4 темп се регулира с гласови команди и дори засича от коя страна и говориш. Единствения проблем е, ако се бъгне самия инфотейнмънт, но смятам ги оправиха.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Те и при мен са с гласови команди.
Казвам на жената и го прави
. Верно от време на време има бъгове ама един шопинг и се оправя.
Това разбирасе в кръга на шегата.
Аз като, чета тука и почвам да си мисля, че ми има нещо. Копчета за фарове не съм ползвал незнам откога, климатика почти не се пипа. Ама аз съм си купил както казва един колега скучна кола само с 2 педала дето даже и сама върви.
Казвам на жената и го прави
Това разбирасе в кръга на шегата.
Аз като, чета тука и почвам да си мисля, че ми има нещо. Копчета за фарове не съм ползвал незнам откога, климатика почти не се пипа. Ама аз съм си купил както казва един колега скучна кола само с 2 педала дето даже и сама върви.
-
калата
- Гараж: Octavia MY2024, 1.5TSI 7DSG m-HEV
Привет!
и аз имам същия фейслифт и (поне за момента) съм доволен, че няма копчета и врътки. На таблета пред волана, мога да избирам каква информация да ми показва и това ми допада. В старата ми кола, всичко се настройваше с копчета, посредата имаше едно миниатюрно дисплейче и аналогови инструменти. Когато решавах да настройвам вентилационната система, пак си отмествах погледа, но надолу, което не мисля, че беше по-добре.
Това, което ми липсва е че няма щека
, която да извадя и да видя цвета на маслото, както и нивото му, а разчитам на таблета да ми покаже нивото с чертички, които не разбирам на какво количество отговарят.
и аз имам същия фейслифт и (поне за момента) съм доволен, че няма копчета и врътки. На таблета пред волана, мога да избирам каква информация да ми показва и това ми допада. В старата ми кола, всичко се настройваше с копчета, посредата имаше едно миниатюрно дисплейче и аналогови инструменти. Когато решавах да настройвам вентилационната система, пак си отмествах погледа, но надолу, което не мисля, че беше по-добре.
Това, което ми липсва е че няма щека
-
sickle
Моята 1.5 TSI 2023 си имаше щека, надявам се и фейса дето поръчах да си я има... Това е наистина донякъде притеснително..., поне дано има как да се добави.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Е ако няма заводски щека, ще е много странно ако може да се добави
Бееееее.....
-
sickle
Чувал съм за аудита, на които може.
-
калата
- Гараж: Octavia MY2024, 1.5TSI 7DSG m-HEV
Питах дилъра, той ходи да провери и ми каза: Няма щека
Двигателят е 1.5TSI 110 kw. Съмнява ме да може да се поръча допълнително, но може да питам ЕТ.
P.S. Затова и питах колегата в тази тема, дали е намерил щеката
Двигателят е 1.5TSI 110 kw. Съмнява ме да може да се поръча допълнително, но може да питам ЕТ.
P.S. Затова и питах колегата в тази тема, дали е намерил щеката