Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте колеги , след 1.5 г в семейството на Skoda ( с Rapid ) и щастлива и доволна жена ,се ориентирам и аз да сменям моето Субару със Superb след 2019 фейслифт-2020. Разглеждам обявите по сайтовете и ми прави впечатление голямата разлика в цената. За момента бюджета е около 35-40К , по принцип не съм любител на дизела ( въпреки,че Рапида е 1.6 дизел и сме супер доволни ) ,но бензин почти няма на пазара,затова засега гледам само за дизел .
Разлгедах няколко обяви и все още не съм се решил за оглед: https://www.auto.bg/obiava/48077629/sko ... rb-2-0-tdi
slavikatsarov написа: 12.07.2024, 08:47:01
Само в Еура Тек ли мога да проверя историята на колата с VIN номера ?
Не. Ако искаш пиши на лично да ти обясня. За цени около 10-15евро я получаваш на минутата със всички фактури...т.е. какво и кога е сменяно по колата, ако е била в оторизиран сервиз
Благодаря колега. Писах ти на л.с.
Аз вече бях в Еура Тек проверих колата и я купих.
Сега е във фаза пререгистрация, пълно обслужване, преглед , смяна винетка и т.н.