Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Сега през обедната почивка свалих стоповете и ето виновниците:
Малката W3W на левия, голямата P21W на десния. Изгорели са по едно и също време, затова на компютъра не дава коя крушка не свети, а само свети чека за изгоряла крушка. Сложих нови, даже смених и тези на мигачите, че жълтата боя се беше олющила. Лампичката на таблото угасна. Много съм глупав!
Тия от Шкода що са сложили по 4 крушки за габарити на всеки стоп?
Аз май писах в грешния раздел,въпроса ми пп скоро е за тази част на форума.
Видях по форума тема за халдекс на октавия 3,за ъпдейт на софтуер,как мога да разбера с кой наличен съм,дайте идея кой ги ъпдейтва освен представителството,за София става въпрос.Прави ми впечатление лесно буксуване на 2ра и много нестабилна при 70-90 с по рязко завиване,халдекса се води обслужен на 200к в Швейцария в момента е на 240к.
3.2.6. Remove the camshaft sprockets/VVT unit, timing chain
and bolts, using a Sprocket Holding Tool (not in set), as a
counter-hold whilst releasing the sprocket bolts (fig.8).
Refit the sprockets/VVT unit with new bolts, DO NOT
refit the chain at this stage. Tighten standard camshaft
sprocket bolts to 50Nm, and VVT unit bolts to 40Nm.
Здравейте, искам да попитам за супърб 1во поколение. При последната смяна на спирачна течност се оказа, че пробката на заден ляв апарат не се развива, както и че задържа. След смяна на апарата с нов и обезвъздушаване, педала на спирачката почна да хваща към средата и да потъва, ако го задържа. По-точно след загасяне на колата педала е мек първите 2-3натискания, след което става твърд и не потъва, но на запалева кола потъва при задържане на педала. След това сменихме спирачната помпа с нова, обезвъздушаване както с машина, така и с помпане, но проблема остава. Не губи спирачна течност и уж маркучите са здрави и няма течове. Отидох в друг сервиз, там пуснаха по около 50мл течност на колело, но нямаше въздух и искат отново да сменям спирачната помпа. Какъв може да е проблема?
Здравейте,имам следния проблем. Сутрин колата не пали винаги от първия път. Пали след 5-6 въртене на ключа и после няма никакви проблеми. Не винаги го прави,като запали няма тресене,прекъсвания или пушеци. Колата е Шкода Октавия 02 2.0тди БММ. Моля,помагайте